anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor! Ma numesc Cristi si sunt din Bucuresti! As dori sa imi dati sfaturi cei care au trecut prin ceea ce trec si eu sau si cei care n-au trecut prin asa ceva. M-am despartit de iubita mea, Alexandra, cel putin am cazut amandoi de acord la cererea ei. Eram impreuna de 6 luni si amandoi ne placeam dinainte sa fim impreuna, ea ma place si ma iubeste si acum dar are o problema, nu poate sa ma accepte din nou deoarece ii este frica sa nu o dezamagesc asa cum am facut-o mereu, m-am comportat cam imatur si i-am spus ca ma schimb si n-am facut-o si mereu greseam si mai multe alte chestii cu care am deranjat-o, prea ma bagam in viata ei si ma tineam dupa ea...suntem despartit de 1 luna, mai vorbim din cand in cand...dar i-am spus sa imi acorde inca o sansa si mi-a spus ca nu se mai poate, le-am avut pana acum. Ce as trebui sa fac sa ma impac cu ea, am incercat orice, flori, am iesit si o data cu ea, nu pot sa stau fara ea, nu mai sunt aceeiasi persoana de cand nu mai sunt cu ea, imi lipseste mult si stiu ca si ea inca ma iubeste si ma place, cum as putea eu sa o surprind sa ma impac cu ea. Vreau niste sugestii si de la baieti dar si la fete. Va multumesc frumos de tot, dau funda! O zi buna!

3 răspunsuri:
| DenisaE a răspuns:

Buna, daca ea este 100% sigura ca nu mai vrea, trebuie sa te opresti sa mai incerci pentru ca asta o poate enerva mai tare si sa nu te mai caute deloc. Din propria experienta iti spun ca ea chiar daca te iubeste, daca ai gresit prea mult fata de ea nu o sa se mai impace niciodata cu tine oricat de mult ar tine la tine. Incearca sa o convingi ca te-ai schimbat, sa ii spui ca o iubeti prea mult sa o pierzi si te-ai schimbat pentru ea dar si arata-i. Dar nu insista prea mult. Nu fi un stalker. Daca 24/24 ii spui doar ca o iubesti si ca vrei sa te impaci cu ea s-ar putea sa o enervezi mult mai tare. Cand are o problema incearca sa-i fi alaturi, sa vada ca poate avea incredere in tine. Invit-o mai des in oras, sa vada ca te-ai schimbat, dar nu face gesturi prea deplasate cum ar fi sa o saruti. Iubirea cu sila nu o sa mearga niciodata. Nu incerca sa pari disperat sa se impace cu tine doar din mila si cel mai important este sa ai rabdare.

| CristianUrsu1994 a răspuns (pentru DenisaE):

Multumesc frumos! Am sa tin cont de ceea ce mi-ai spus!

| DenisaE a răspuns (pentru CristianUrsu1994):

Cu mare placere si sper sa se rezolve. Nu vreau sa te descurajez dar nici sa iti dau sperante false. Bafta!