anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor! Ma numesc Mihai.Pai de la inceput vreau sa va zic ca NU SUNT EU CEL care are nevoie de ajutorul vostru! Am un prieten foarte bun care o place pe o fata dar treaba este mai complicata, nu a postat el caci
Amandoi avem 14 ani, suntem in aceeasi clasa. De ceva timp mi-a spus ca o place dar nu s-au cunoscut, e destul de timid.Inceputul este cam ciudat, el a raspandit zvonul ca o place pe o buna prietena a acestei fete doar ca sa se aproprie de adevarata sa dragoste, eu i-am dat sfat din propria mea experienta sa nu faca asta dar e incapatanat.Nu a mai vorbit cu fata aia pe care "zicea ca o place" (era o miniciuna) si la un moment dat, alta fata apare in plan spunand ca il place dar el spunandu-i doar un salut si lasand-o cu ochii in soare(cele 3 fete sunt din aceeasi clasa). Timpul a trecut si nu s-a intamplat nimic...
Tin sa precizez ca :

-aceea fata pe care o place e cea mai frumoasa din scoala
-stiu ca umbla cu baieti mai mari si cu rromi(unele fete... ce sa le ceri?)
-are un iubit
-el e destul de uratel, timid si nu are incredere in el

Eu am apelat la voi deoarece nu mai am nici o idee cum sa il ajut
So Please Help Him! Merci frumos!

2 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Ce experimentat esti! Daca nu ai tu personal o problema, lasa-l pe cel care are problema sa si-o prezinre pe TPU.Esti cumva avocat de profesie? Sau iti place sa fi postas?

| ~< super girl >~ a răspuns:

Buna`happy

imi pare rau pentru prietenul tau...insa ce trebuia el sa faca era sa-i spuna in fata fetei aceleia ca o place.
dar din cate ai spus nu cred ca merita...straight face. daca ai zis ca e cea mai frumoasa fata din scoala ea are asteptari mai mari...sj daca mai umbla sj cu baieti mai mari sj cu rromistraight face e clar ca nu prea e nimic de capul eistraight face
sj sa zicem ca s`ar fi legat ceva intre ei, mai de vreme sau mai tarziu tot o sa-l faca sa sufere pentru ca fetele ge genul ei vor mereu ceva nou...
incearca sa-i faci cunostinta cu fete mai putin frumoasebig grin, care sa nu aiba un iubit, care are totusi ceva mintehappy

incearca sa il faci sa scape de timiditatehappy
fii un prieten bun sj ramai la bine sj la rau slanga el`happy
asta il va mai ajuta`tongue...

cat despre fata aia.oh go on
ar trebui s`o uitehappy pentru ca nu are rosttongue

byewave