S-ar putea sa fii adoptat, sunt destule semne. Semeni cu parintii tai? La ten, inaltime, par, ochi etc? Sau cu fratele tau?
P.S. Asta nu e o scuza sa te apuci de fumat, doar oamenii slabi se apuca de fumat indiferent de motive.
Nu, nu seman cu niciunul. Eu sunt brunet, fratimio blond. Intre mine si parintii mei este o diferenta de inaltime de peste 20 de cm. Eu am peste 185 cm. Eu port 45 la pantof, tata 41. Tata e mai gras, eu sunt slab. Fratimio tot gras a fost pana mai acum 1 an. Eu intotdeauna am fost slab.
Si cu fumatul.....asa ma calmam atunci cand ma gandeam la lucrul asta, adica acum 3 ani. Si acum mai fumez dar nu sunt inrait.
S-ar putea sa fi adoptat. Cat despre fumat, lasa-te. Nu te ajuta cu nimic, adica ori ca fumezi ori ca nu fumezi situatia e aceeasi, intrebarile si nelamuririle sunt aceleasi.
Hey! Da,posibil sa fii adoptat. Sunt prea multe semne de intrebare. Orice femeie are poze cu ea insarcinata. Spune-le parintilor tai ca tu crezi ca esti adoptat. Esti destul de mare ca sa iti dai seama de acest lucru. Daca intr-adevar esti adoptat, parintii trebuiau sa iti zica acest lucru cand erai mic. Oricum, sa nu fii furios ca esti adoptat, adevaratii parinti sunt cei care te cresc, nu cei care te nasc. Si in legatura cu fumatul ...NU! Nu trebuia ca la 13 ani sa incepi sa fumezi..in fine a fost alegerea ta .
Te pup!
Da. exista multe semne de intrebare. Am vorbit cu ei, i-am intrebat dar degeaba. nu vor sa spuna. 50-60% sunt sigur ca sunt adoptat
Atunci singura solutie este un test ADN. Daca nu vor accepta e clar ca esti adoptat
Pentru un test ADN imi trebuie ceva bani... ceva mai multi. In familie la mine nu se pune problema banilor, dar eu nu vreau sa le cer lor, ci sa ma duc singur si sa le dau si lor rezultatul la analize dupa ce il vad eu. Daca ma gandeam cu un an mai inainte puteam face acest test fara nici o problema fara sa le cer lor bani. Acum s-au dus banii pe care ii aveam
Atunci nu stiu ce sa mai zic ...