Spune-i adevarul fetei, ca nu simti nimic pentru ea.
Nu trebuie sa fii autist daca nu te indragostesti de cineva, toti avem simpatii si antipatii, dar pentru asta nu trebuie sa accepti pe altii sa-ti prezinte iubite care pe tine te lasa rece, fiindca nu esti indragostit de acea fata.
" eu o tratez ca pe un animal companie "
Imi pare rau sa-ti spun, dar nu esti om!
La psiholog ai fost? Doar psihologul iti poate pune un diagnostic.
Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html
Nu cred ca se numeste autism... Pare a Alexitimie. Si e oarecum complicat pentru tine cat si pentru altii. E complicat, pentru ca trebuie efectiv sa inveti trasaturile emotiilor pe de rost, chiar daca nu le cunosti. Si de multe ori o sa fi neinteles. Vor fi situatii in viata ta cand nu vei putea intui unele intelesuri pe care alti oameni le inteleg dintr-o simpla emotie resimtita. Si vei avea nevoie langa tine mereu de un "translator de emotii", in cazul de fata fiind fratele tau, care te intelege. Dar alti oameni, nu sunt atat de intelegatori atunci cand isi vor da seama de ce ai tu.
Ce poti face? Pai ar fi sa inveti toate emotiile mecanic ca pe tatal nostru cum s-ar zice. Incat sa iti dai seama de emotiile altuia prin observatia a mai multor semne fizice.
De exemplu, la tristete/suparare, oamenii in general sunt mai tacuti, adesea au capul aplecat, au buzele curbate putin in jos, si nu sunt la fel de energici ca de obicei. De multe ori nici nu au chef sa vorbeasca cu tine, chiar daca tu ii tragi de limba.
Exemple sunt multe, insa te sfatuiesc sa le inveti pe toate, sa respecti cu sfintenie legea, si sa incerci sa te integrezi asa.
Stai departe de ea, nu glumesc, e o recomandare și când vei simți că știi să te comporți decent, atunci să te mai gândești la o relație.