| gasco1180 a întrebat:

Salut tuturor. pentru inceput am si eu o mica mare problema.Mai exact ma simt lasat in urma de toata si absolut toata lumea, am inceput sa observ ca chair nimeni nu ma vrea in preajma sau grupul lor de prieteni ca nu pot vb cu o fata cum altii pot, am observat ca cine este f bun este si f prost in acelasi timp de exemplu am observat ca baietii de treaba chiar nu sunt luati in seama cand vine vb de fete in schimb unii care chair de catre ele sunt categorisiti ca niste nesimtiti au mai mult castig de cauza. de ce? numai Dumnezeu stie. toata lumea spune ca fiecare persoana are ceva unic numai al ei eu sincer vb chiar nu excelez la absolut nimic, chiar nimic. Am incercat sa-mi ajut asa zisi prieteni cand lea fost greu, iar spre uimirea mea cand mie mi-a fost greu nu a interesat chiar pe nimeni.Simplul fapt ca toti baietii pe care ii cunosc au fost in stare sa-si faca o prietena cel putin sa iasa sa se distreze iar eu nu fac decat sa stau mai mult acasa, cu fetele chair nu am succes nu sunt cel ma frumos tip din lume dar totusi au reusit altii mai ceva ca mine. Ce tine de familie chair nu le-am dat motive parintilor sau surorii mele de a se mandri cu mine, dimpotriva.De fel sunt o persoana credincioasa sau cel putin incerc, se spune ca Dumnezeu are un plan cu viata fiecaruia, ei bine sunt nespus de curios sa-l vad pe al meu implinit. Multumesc tuturor celor care au citit si si-au pierdut aproximativ 3 min din viata sa citeasca motivele de neliniste ale unui trist ca minelaughing). Totusi astept sfaturi si va rog fara "get a life" teoretik am deja una se pare ca totusi sunt eu cam bleg si nu stiu ce sa fac cu ea sau...in fine!

3 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @gasco1180! Am citit, apoi am recitit despre ce ai scris tu în legătură cu frământările tale și mă gândeam că poate nu ai întâlnit prietenii potriviți. Încearcă să-ți faci un alt program, nu cred că este greu, e vacanță, ai foarte multe posibilități de a alege în funcție de ce-ți place să faci. Știi cum se spune "schimbă-ți locul și ți se va schimba norocul". Consider că poți depăși aceste temeri iar familia ar trebui să-ți fie aproape. Încearcă să-i faci pe ai tăi să se simtă bine, chiar dacă spui că nu au motive cu care să se mândrească cu tine, eu cred că le pasă de tine.
Își doresc să ai o zi cu zâmbet și gânduri limpezi!

| mihaellaandreea a răspuns:

Draga gasco1180, daca zici ca esti bun, din cate am inteles eu, nu prea faci nimic trebuie sa te porti mai dur cand te porti cu baietii si mai tandru cu fetele. trebuie sa le protejezi. eu sunt fata si nu sunt foarte populara nu invat bine dar macar sunt indrazneata si haioasa.toti baietii din clasa mai apara si eu dac e cu ceva ii ajut. trebuie sa fi mai tupeist, indraznet si haios. altfel nu faci fat intr-o lume de rai. fi puternic! bafta

| gasco1180 explică:

Pisi mersi de raspuns si tie IMPERIA,iar pisi apropo la inceput era pe aceeasi premiza ca si tine ca o fata trebuie sa fie protejata si facuta sa se simta speciala,un trandafir ocazional,o mica surpriza nu exagerat, o plimbare intr-un loc surpriza,etc. Dar m-am trezitlaughing si am observat ca genul bad guy,plini de ei de tupeu care injura si sunt fel si fel de batausi majoritatea,au mult mai mult succesc decat cei ca mine.Dur nu sunt cu baietii, nu tot timpul numai cand sunt calcat pe coada, iar cu fetele nu repet. Totusi mersi pentru opinie, interesanta!:*