Servus @gasco1180! Am citit, apoi am recitit despre ce ai scris tu în legătură cu frământările tale și mă gândeam că poate nu ai întâlnit prietenii potriviți. Încearcă să-ți faci un alt program, nu cred că este greu, e vacanță, ai foarte multe posibilități de a alege în funcție de ce-ți place să faci. Știi cum se spune "schimbă-ți locul și ți se va schimba norocul". Consider că poți depăși aceste temeri iar familia ar trebui să-ți fie aproape. Încearcă să-i faci pe ai tăi să se simtă bine, chiar dacă spui că nu au motive cu care să se mândrească cu tine, eu cred că le pasă de tine.
Își doresc să ai o zi cu zâmbet și gânduri limpezi!
Draga gasco1180, daca zici ca esti bun, din cate am inteles eu, nu prea faci nimic trebuie sa te porti mai dur cand te porti cu baietii si mai tandru cu fetele. trebuie sa le protejezi. eu sunt fata si nu sunt foarte populara nu invat bine dar macar sunt indrazneata si haioasa.toti baietii din clasa mai apara si eu dac e cu ceva ii ajut. trebuie sa fi mai tupeist, indraznet si haios. altfel nu faci fat intr-o lume de rai. fi puternic! bafta
Pisi mersi de raspuns si tie IMPERIA,iar pisi apropo la inceput era pe aceeasi premiza ca si tine ca o fata trebuie sa fie protejata si facuta sa se simta speciala,un trandafir ocazional,o mica surpriza nu exagerat, o plimbare intr-un loc surpriza,etc. Dar m-am trezit si am observat ca genul bad guy,plini de ei de tupeu care injura si sunt fel si fel de batausi majoritatea,au mult mai mult succesc decat cei ca mine.Dur nu sunt cu baietii, nu tot timpul numai cand sunt calcat pe coada, iar cu fetele nu repet. Totusi mersi pentru opinie, interesanta!:*
ArseniePapacioc întreabă: