Sunt chiar și oameni mari care doresc să recupereze perioade mai vechi din viața lor, copilăria de exemplu. Dar cum ar trebui să faci asta. Să ai timpul și orarul împărțit între rolul de copil de 8, 9 ani și timpul de băiat la vârsta ta. Dacă mulți, nu toți cum zici tu, se droghează, etc, nu este nevoie să faci ca ei.
Nu trebuie să te gândești la cei care au luat-o pe căi greșite, trebuie să te gândești la tine.
Ar trebui totuși să ai prieteni de vârsta ta, nu de 8-9 ani.
Esti superficial si ai prejudecati. Astea o sa te raneasca in timp.
Nu crezi ca e ceva in neregula daca TOTI adolescentii sunt dezgustatori, mai putin tu?
Hmm..toate se fac in pas cu varsta. Nu trebuie neaparat tu sa te droghezi sa furi si mai stiu eu ce. Inca exista tineri de varsta ta care ies intr-un parc, se duc la un fotbal de exp., se joaca pe pc/xbox..ies la un suc/o pizza.
Copilareste, nu zice nimeni sa nu. Dar sa nu uiti sa faci si lucruri adecvate varstei tale. asa mi se pare normal, nu? La 30 de ani cand majoritatea prietenilor tai vor avea deja o familie, tu te vei juca jocuri pe pc?(zic asa, de exp.) Adapteaza-te. Daca umbli cu cine trebuie, cu persoane pe aceeasi unda cu tine nu va fi nevoie sa te droghezi si sa faci prostii.