| artmosfera a întrebat:

Salut tuturor! Poate pare penibil sau fără sens, dar aș dori să întreb dacă știți grupuri pe rețele de socializare sau dacă dintre voi sunteți dispușii pentru a purta conversații referitoare la muzică, lectură, păreri, viziuni, opinii personale. Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da.De ce nu? O poti face si aici.Sunt sigur ca vor fi destui care vor sa poarte discutii pe temele enumerate de tine.

| Doub a răspuns:

TPU e unul dintre ele, deci să curgă întrebărileeeee.

| dannyel86 a răspuns:

Retele de socializare sunt destule. Nu cred ca asta e problema. Nu canalul de comunicare lipseste, ci acei oameni dispusi sa citeasca si sa raspunda mesajelor tale. Cauti sa cunosti oameni noi, sa-ti faci prieteni si, de ce nu, sa-ti descarci energia (si uneori supararile) catre cineva care te poate intelege. Facebook a devenit cea mai mare comunitate sociala si cu siguranta gasesti grupuri de persoane unite prin anumite domenii de interes (cultura, pasiuni, timp liber).
Eu sunt adeptul mesajelor private, a mailurilor, pentru ca pe un site de socializare sau pe un grup de interes risti sa te pierzi in multime. Discutiile intime mi se par mai personale.
Pe TPU poti trimite si mesaje private.
E si acesta un mod de comunicare.
Bafta!

| WaterDrop a răspuns:

TPU, Softpedia.

| Jimtheghost a răspuns:

Arunca cu intrebari, le prind eu si facem si conversatie cu ele