anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor..Va rog ajutatima.scoala unde invatam s-a inchis si de la 1 septembrie ne-am dus cu totii la o alta scoala.iar acum.ma intilnesc cu un baiat mai mic decit mine cu 1 an.s-a despartit de-o fata din cauza ca ma place.iar acum mi-e imi place de un alt baiat de virsta mea..fosta prietena tot ii sc sms triste..am vrut sa-l comving sa se impace cu ea dar nu am reusit pentru ca ma iubeste pe mine..va rog ajutatima.....Va doresc un an mult mai bun..cu impliniri, ..mult succes si tot ce va doriti..LA MULTI ANI...

5 răspunsuri:
| xXdoareuXx a răspuns:

Poate ar fi mai bine sa te desparti de el...nu are rost sa stau langa el pentru ca intr-un fel te simti obligata. fa ce-ti zice inima

| Usher2800 a răspuns:

Pai spune-i intoarcete inapoi la ea pentru ca eu nu am acelasi sentiment pentru tine eu iubesc pe altcineva succes in continuare si tie la multi ani si multa sunatate! :*

| Crisk a răspuns (pentru Usher2800):

Pai...am incercat.i-am zis ca nu voi suferi le fel pecit sufera ea..si mi-a zis ca daca ma despart de el va suferi mai mult ca ea. ajutati-ma va rog..nu sint genul de persoana care sa-si bata joc de sentimentele cuiva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer, nu îmi place ce aud. Deja încerc să îmi imaginez cum se simte tipa care a fost părăsită. Știu că nu e vina ta, dar puteai să te oprești și să renunți la confort.
Eu aș zice să faci cumva să îi faci să se împace, iar lui să nu îi mai dai atenție, că tot o să se sature, sper. Chiar dacă se supără, ai putea trăi cu conștiința împăcată știind că tu ești cauza despărțirii lor? Renunță puțin la orgoliu și egoism. Tu fii cu băiatul de care îți place dacă se poate să fii și vezi-ți de viață.
Baftă!

| Anonimuuuussssss a răspuns:

Sincer,ar trebui sa te desparti de el si astfel ai rezolva toata problema si veti ramana prieteni, chiar daca nu ii va placea la inceput. Sper ca te-am ajutat!