| M12tf a întrebat:

Salut tuturor!
Vin si eu la voi cu urmatoarea intrebare:

Acum 1 an si ceva, mai bine zi nu vara asta, vara trecuta am primit de la un fost "prieten" un stic avand nevoie de ajutor in legatura cu instalarea unui Windows (btw nu conteaza asta).

Adevarul e ca m-am luat cu una cu alta si am uitat de acel stic, facandu-se din vara anului 2019 iarna, 2020 in luna februarie atunci cand am primit mesaj de la respectivu' spunandu-mi ca isi vrea stic-ul inapoi.
Ok, nimic de spus ne vorbisem sa ne vedem dar din nou nu stiu ce s-a intamplat ca nu ne-am mai vazut (probabil nu am putut eu) si uite asa s-a facut luna octombrie...

Totusi, acum 1 zi si putin l-am contactat pe retele de socializare, zis Instagram (nu a raspuns la cererea de urmarire avand contul pe privat) - pe Facebook-ul personal am fost blocat de el si i-am dat mesaj dupa un cont de Facebook random pentru a lua legatura cu el sa ii inapoiez bunul.

Chiar doresc sa ma vad azi maine poimaine cu el, oricand numai sa ii dau bunul pentru ca ii apartine dar nu raspunde la mesaj.

Ce pot face in legatura cu aceasta situatie? Eu pot pati ceva? Totusi eu am silinta da a ii inapoia acel bun insa el nu raspunde la mesaje...

2 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu ai ce sa patesti nu iti face griji. Tu vrei sa il anunti. El nu poate. Asta este... ce sa faci acum.
Tu ai facut tot ce s-a putut. Este doar un stick ^_^

Nu ii face griji. Bafta.

| LilWatamaloon a răspuns:

Din moment ce nu-l mai poti contacta in nini un fel pe acel amic, nu cred ca mai poti face nimic, adica prin ceea ce a facut a demonstrat ca nu mai vrea sa fie prietenul tau.Nu patesti nimic, este doar un stick care se poate cumpara din orice magazin, acel windows poate fi piratat de pe orice site.Mi se pare copilaros ca te-a blocat doar pentru un amarat de stick.