anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor! Vreau doar sa ma descarc, trebuie sa-i spun cuiva ca sa ma simt mai usurat! Am facut ceva, ce nu-mi sta in caracter. Mi-am inselat iubita! Pov: eu sunt impreuna cu fata asta, doar ca nu ne intelegem foarte bine, adica nu vorbim foarte des si atunci cand vorbim si eu am plecat pentru o luna sa lucrez in strainatate si aici am intalnit o fata, am iesit cu ea si la a treia intalnire, nu stiu cum a fost, a fost ceva foarte scurt, nici nu stiu cum s-a intamplat, m-a luat valul. Cand am ajuns acasa m-am simtit vinovat toata ziua. Parca eram beat a doua zi la munca. laughing) Pare ca sunt usuratic, stiu, ma simt vinovat cateodata pentru ca este deja a 5 ea partenera sexuala si mi se pare foarte mult. Doar ca acum m-am simtit neglijat, iubita mea nu a venit sa ne vedem inainte sa plec si nu ne vazusem de o luna. Si acum abia ma cauta. Eu o iubesc pe ea, doar ca nu vad nimic din partea ei.

Răspuns Câştigător
| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Troll plictisit ce esti!

| LeviAckerman2000 a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Troll plictisit? Dar oare de unde atata ura? In primul rand, ma bucur ca ai remarcat ca intrebarea a fost pusa si inainte. Chiar ma gandeam daca isi da cineva seama. In al doilea rand, scopul intrebarii mele nu a fost unul de troll, ci voiam sa „testez" ceva.
Ei bine, dupa cum bine vezi, raspunsurile pe care le-a primit fata aceea la intrebare au fost pozitive. Nimeni nu a criticat-o pentru ca si-a inselat iubitul. Ceea ce mi s-a parut dezgustator. Oamenii au „felicitat-o" in loc sa-i explice ca odata ce iubesti pe cineva, nu poti sa il inseli. Asa ca m-am gandit ca nu am mustrat-o din pricina faptului ca este o femela, iar ele nu sunt mai predispuse la astfel de lucruri. In concluzie, am creat o poveste identica cu a ei, doar ca am schimbat personajul principal: nu mai e feminin, e masculin. Scopul acestui experiment a fost sa vad daca, ipotetic vorbind, un barbat ar primi hate pentru aceleasi lucruri pe care le-a facut o femeie.
Stai linistit, dragul meu, doar analizam comportamentul societatii in care traim. Si cele trei raspunsuri de mai sus mi-au fost de ajutor. Mi-am format deja concluzia. Experimentul a fost un succes.
Dar, pentru ca ti-ai dat seama de repetabilitatea intrebarii, uite, am o funda pentru tine.

5 răspunsuri:
| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Stai, ca e ceva in neregula! O fata a pus aceeasi intrebare acum putin timp pe site! Poate e iubita ta laughing!(Sarcasm)

| isemilia a răspuns:

Daca iubesti pe cineva nu inseli persoana aia, iar daca nu esti fericit intr-o relatie te desparti de iubit / iubita, nu te vezi cu alte persoane.

| felixf a răspuns:

Te simti acum mai usurat? Ai spus, vrei si un sfat sau vrei doar sa ne povesteti cum continua aventura ta. Parerea mea este ca pana te insori sa stai linistit, viata iti va scoate in cale diferite persoane de gen feminin. Ca te-a luat valul cu una e frumos, cand te va lua valul cu a doua si a treia va fi super. Dar dupa ce o gasesti pe cea definitiva nu te va mai lua valul si atunci stii ca ai gasit ce ti-ai dorit. Bafta

| Amali23a a răspuns:

Daca o iubesti pe iubita ta nu trebuia sa o inseli desi ai si tu nevoile tale si inteleg. Daca nu va mai intelegeti despartete de ea. Cea mai buna cale nu e evitatul si toate copilariile. O iei frumos va vedeti vorbiti tot ce s-a intamplat si ce o sa se intample in viitor cu voi doi si daca pune punct din cauza ca ai insalat, meritai