anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor.
Vreau sa cer niste pareri. Uitati situatia mea :

- Am fost cei mai buni prieteni intre noi, 4 baieti din fata blocului de cam aceeasi varsta. De cand 2 dintre ei s-au dus la liceu, noi am cam incetat sa iesim impreuna afara ( celalalt baiat de varsta mea iese cu alti tipi, mai "smecheri", incepandu-si cariera de fumator). Acum se intampla sa mai iesim sambete si duminici impreuna, dar si acelea rar, si cand iesim ne tratam cu disrespect unii fata de altii, nici nu mai stiu ce sa fac. Credeti ca ar trebui sa incep sa ies cu altii? (ma refer la colegi, nu am atat de multi prieteni, doar amici.)

Parintii mi-au spus ca ar trebui sa nu mai am treaba cu ei daca ma trateaza cu disrespect si nu tin cont de trecutul ce l-am avut.

3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

E mult mai bine pentru tine sa-ti gasesti prieteni noi decat sa ajungi ca cei vechi. Daca nu mai aveti aceleasi lucruri in comun nu vad de ce te mai intalnesti cu ei cand poti sa te distrezi si sa te simti mai bine alaturi de altii. Daca esti un tip de gasca, fara fite vei atrage foarte usor oameni in jurul tau.

| Unicucebeea a răspuns:

sad Cam nasol.As zice ca iesi cu acei amici.Te vei imprieteni cu cativa happy Iti spun eu.Si va fi ok. Imprieteneste-te cu colegi mai mari din alte clase. Si o sa vezi cum o sa apara multi prieteni dintre care unii iti vor fi apropriati happy.O sa vezi ca toti o sa te sune sa iesiti si va trebui sa alegi :*

| buburuza2007 a răspuns:

Cei 2 prieteni ai tai au luat-o pe drumuri diferite,au inceput un alt ciclu,asa se intampla,au cunoscut altfel de oameni si au uitat,asa e felul lor de a merge mai departe, fa si tu la fel, fa-ti prieteni noi, iesi cu ei si distreaza-te, succes