Ce pot spune, si-a facut-o cu mana lui, eu am 21 de ani, insa am aproape 1 an de zile de cand nu am mai pus strop in gura de bautura pot spune ca nu prea gandesc limpede la bautura,prefer sa fiu lucid in orice imprejurare
Prima mea betie din cateva a fost la un botez. am baut aproape o sticla de wisky :S am fost matol toata seara,mai trist era ca era botzul verisoarei mele si nah, eu am fost matol toata noaptea, nu am facut urat, nu nimic... insa mai vroiam sa beau, a 2 zi eram cu ochii cat cepele...
Ce pot spune, nu imi place deloc bautura doar tigarile mai pufai din cand in cand
Cat despre tine, nu stiu ce sa zic, la un baiat cuminte nu te duceai
Eeeh si cu tine....nah,nu tu hotarasti unde si de cine sa te indragostesti..ms:*
Gresit,nu eu hotarascinimi nu ii poti porunci domnita draga asa ca..pe o parte te inteleg
Pfff,daca chiar ti la el eu zic sa ai rabdare pana in 9decembrie (daca o sa fie eliberat va trebui sa ai o discutie mai serioasa cu el ) si in caz ca o sa faca puscarie iti propun sa iti gasesti altu
Ppfff....sa ne limitam la cearta serioasa pe care o sa o avem)...ork mersi:*
Mdea... este foarte dificil sa-mi dau cu parerea si sa te sfatuiesc deoarece fiecare gandeste si simte diferit eu zic sa faci ce crezi tu ca este bine ce simti Sa nu regreti mai tarziu ca nu ai luat cea mai buna decizie.Pana la urma ai si tu o copilarie Faci cum crezi. Banuiesc ca tu ai 15-16 ani iar el 18-20. Multa bafta pentru prietenul tau!
Sper ca ti-am fost de folos...
Multumesc! iar in legatura cu varstele ai fost pe aproape