| Ramonaaaaaa a întrebat:

Salut tututor! sunt la varsta la care toate fetele de varsta mea se indragostesc, mai mult sau mai putin...Din pacate, sau din nefericire m-am indragostit de un baiat mult mai mare decat mine.La inceput a fost foarte frumos, el fiind din alta localitate ne intalneam doar cand mergeam eu la bunici.(in fiecare week-end)..Ne plimbam amandoi cu masina lui, radeam, ne gadilam si ne mai ciondaneam..acum cand scriu aceste cuvinte imi dau lacrimile deoarece stiu ca de acum inainte nu va mai fi la fel.el momentan are probleme cu politia, adica este arestat de vreo cateva saptamani.sa va explic ce a patit:era la o bere cu baietii si el de obicei nu bea.dar l-au corupt ceilalti si s-a dus cu un baiat alaturi de care a intrat in casa unei batrane si i-a furat banii..este foarte trist si nu il credeam in stare de asa ceva.am fost suparata p el o perioada dar dupa nu am mai vb si ma simteam singura.telefonul nu imi mai suna, mesaje nu mai primeam si ma gandeam la el:oare ce face? se simte bine? se gandeste la mine? m-a uitat? ..in prima seara in care a fost arestat m-a sunat si mi-a zis ca vrea sa vorbim dupa telefonul s-a inchis, adica politistii i l-au luat! ..este f greu pentru mine in momentele astea si nu mai am rabdare pana pe 9 decembrie cand va fi judecata aceea finala cand o sa aflu daca o sa fie judecat in libertate sau o sa faca ani de inchisoare...ce credeti ca ar trebui sa fac pana atunci? sau ce va trebui sa fac dupa? cateva sfaturi? Le multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca..astept pareri.:*

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ce pot spune, si-a facut-o cu mana lui, eu am 21 de ani, insa am aproape 1 an de zile de cand nu am mai pus strop in gura de bauturahappy pot spune ca nu prea gandesc limpede la bautura,prefer sa fiu lucid in orice imprejurare
Prima mea betie din cateva a fost la un botez. am baut aproape o sticla de wisky :S am fost matol toata seara,mai trist era ca era botzul verisoarei mele si nah, eu am fost matol toata noaptea, nu am facut urat, nu nimic... insa mai vroiam sa beau, a 2 zi eram cu ochii cat cepele...
Ce pot spune, nu imi place deloc bautura doar tigarile mai pufai din cand in candlaughing
Cat despre tine, nu stiu ce sa zic, la un baiat cuminte nu te duceailaughing

| Ramonaaaaaa explică (pentru Liviu):

Eeeh si cu tinelaughing....nah,nu tu hotarasti unde si de cine sa te indragostestitongue..ms:*

| Liviu a răspuns (pentru Ramonaaaaaa):

Gresit,nu eu hotarascwinkinginimi nu ii poti porunci domnita dragahappy asa ca..pe o parte te intelegrolling on the floor

| ruddy a răspuns:

Pfff,daca chiar ti la el eu zic sa ai rabdare pana in 9decembrie (daca o sa fie eliberat va trebui sa ai o discutie mai serioasa cu el ) si in caz ca o sa faca puscarie sad iti propun sa iti gasesti altu

| Ramonaaaaaa explică (pentru ruddy):

Ppfff....sa ne limitam la cearta serioasa pe care o sa o avemlaughing)...ork mersi:*

| vasibbv a răspuns:

Mdea... este foarte dificil sa-mi dau cu parerea si sa te sfatuiesc deoarece fiecare gandeste si simte diferit eu zic sa faci ce crezi tu ca este bine ce simti Sa nu regreti mai tarziu ca nu ai luat cea mai buna decizie.Pana la urma ai si tu o copilarie Faci cum crezi. Banuiesc ca tu ai 15-16 ani iar el 18-20. Multa bafta pentru prietenul tau!
Sper ca ti-am fost de folos...

| Ramonaaaaaa explică (pentru vasibbv):

Multumesc! iar in legatura cu varstele ai fost pe aproapebig grin