Eu unul am fost in situatia ta si am trecut printr-o operatie grea la stern si am slabit 5 kg (eu avand 65 inainte la 1, 80 deci iti dai seama) si am inceput cu sticle de 1l umplute cu nisip pe care le-am folosit pe post de gantere. Si am facut exercitii cu aceste "gantere" din toate unghiurile pentru a dezvolta toti muschii mainilor. Ulterior poti intreba pe cineva daca are gantere adevarate cu care sa incepi sa depui efort, daca nu gasesti fa incalzirea la maini bine ca sa stimulezi circulatia lor si incearca cateva flotari (acum 1, peste jumate de ora inca 1 pana ai sa poti mai multe) eu operat la piept pot da 20 acum La fel fa si tractiuni la bara te batut covoare ( eu am in curte tu fa la ce bara vrei) si in 2-3 luni ai sa incepi sa pui pe tine fibra Mananca bine, nu fi mofturos si baga in tine carne macra de porc si vita ( nu grasa ca aia te face grasime si os si ai sa arati ca dracu'). Fa chestiile astea de 2-3 ori pe saptamana si iti garantez succesul moderat pe care il astepti P.S.: nici eu nu sunt atat de tamp sa platesc sala
Pai fara sala nu faci mare lucru, incearca asta :
http://www.getfit.ro/......acasa.html
Si sa-ti asiguri macar 2 grame de proteine/kg-corp zilnic, e ceva DE BAZA.
Omul a scris cu capslock ca sa vada tot miopu ca nu vrea sala si tu ai gasit repede solutia Cititi ma pana la capat ca nu da canceru la ochi
Aia e solutia cand vrei ceva serios, nu antrenamente de copii mici acasa, unde abia te dezvolti un pic ( partea de jos a pieptuluui prin flotari, 30 % din spate - marele dorsal - prin tractiuni ), si o mare parte din grupe raman nelucrate.
Si CITESTE tu pana la capat, i-am oferit o alternativa, destul de detaliata. Doar ca i-am atras atentia ca fara sala nu faci mare lucru, si chiar nu faci, acasa nu obtii nici macar 5 % din rezultatele de la sala, nu poti mari greutatile confortabil, nu poti lucra muschii din toate unghiurile, nici macar nu ai banci reglabile sa-ti protejezi coloana la anumite exercitii grele si NICI MACAR nu poti lucra toate grupele!
Da frate, eu inteleg ca asta e calea ideala, dar baiatul asta nu vrea sa devina culturist, ci doar sa nu mai arate ca un schelet de haloween Iar eu care am fost in situatia lui, am zis sa-i impartasesc metoda mea de lucru a corpului. Probabil vrea sa puna muschi pe el fara sa cheltuie prea multi bani, nu toata lumea is permite sa mearga la sala si sa dea 1-2 milioane pe luna si sa mai cumpere si proteine, steroizi si alte treburi. El vrea solutia omului de rand si a zis clar ca nu vrea performante si corp de stripper. Cand citim ceva sa icercam sa si intelegem ce citim
Si nu i-am dat si un antrenament detaliat pentru acasa?
Si da, din pacate in Romania pentru omul de rand 1-2 mil sunt mult, cand ar trebui sa fie o suma nesemnificativa.