| feliciazavoraru a întrebat:

uitati-va care-i treaba! Am o prietena pe care o consideram cea mai buna prietena! Dar de la un timp se comporta foarte urit cu mine, si cu parintii! O doare in cot de scoala si umbla numai dupa baieti! Credeti ca trebuie sa mai prietenesc cu ia? Si poate o convin cumva sa se schimbe!

5 răspunsuri:
| AnaEindragostita a răspuns:

Nu o băga în seamă nu este bine să stai cu oameni care nu sunt de acordul tău.

| mykkki a răspuns:

Deci poate o sa ti s para ciudat.dar si eu am o prietena asa.dar eu zic sa nu te obosesti foarte tare.o sa insinueze ca esti invidioasa pe ea si de aia vrei sa o schimbi asa ca ti'as recomanda.sa lasi totul sa se schimbe de la sine.(asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai vorbesti cu ea dar sa nu faci ca eawinkingwinking succes!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
A căzut în latura cealaltă și dacă tot ești o bună prietenă cu ea poartă o discuție liberă, trăgând un semn de alarmă privind traiectoria ei greșită.
Pa, pa.

| majic a răspuns:

Incearca sa-i explici ca nu e bine asa (dar daca e nu si-a dat seama ca nu e bine u nu cred ca ai sanse prea mari...) rupe legatura cu ea pe o cale amiabila adica nu o mai suna, daca te cauta ii zici ca ai o treba si din astea apoi nu o sa te mai caute ea pentru ca nu o sa mai fi genul ei laughing

| feliciazavoraru explică:

Multumesc la toti dar nimeni nu m-a ajutat...