Uite cum am facut eu : am salutat-o respectos si am pupat-o. Trebuie sa fii tu insasti vorbesti deschis sa nu fii rusinoasa ca soacrelor nu le plac astea fricoase si rusinoase. Te imbraci decent sa nu creada ca esti usoara. Razi la glumele ei dar nu exagerat.Il mai pupi din cand in cand pe prietenul tau sa vada ca ti la el. Incearca sa pari interesata de ce zice ea si iti spun 100% ca te va placea mai ales ca dupa poza esti frumoasa! bafta cu mama soacra
Normal, nu m-as chinui sa par simpatica, i-as vorbi frumos, respectuos, i-as zambi, m-as imbraca decent inainte de toate, fara fuste scurte, sau pantofi cu toc, ori decolteu adanc. Subiecte usoare, despre ea, despre prietenul tau, dar atentie! cat mai putin despre tine ca sa nu creada ca esti egoista vorbind numai despre tine, si daca mancati o inghetata sau altceva, fa-o moderat, nu te grabi sa te arunci asupra acelui lucru, evita subiectele despre religie, sau lucrurile care stii ca ei nu ii plac.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!Voi tine cont de ele...si sper ca maine sa revin cu o veste buna!
Simplu acepta sfaturile ei si nu il pupa pe preten ca s-ar putea sa te creada nerusinata, dar comunica deschis cu amandoi si aproba cam tot ce zice, fi amabila si date dupa ea, e usor
Multumesc mult de raspunsuri. Mi-au fost de un real ajutor.
Desi nu am iesit ieri datorita unor mici probleme ce au aparut...astazi am petrecut o zi cu adevarat superba pe plaja.
Va multumesc!