| sergiumd1010 a întrebat:

Un pic de ajutor?
Vorbesc cu o fată de 8 luni, zi de zi, dar zi de zi...ne pierdem nopțile vorbind şi ne şi vedem. Dar nu ştiu ce să fac, să îi spun că m-ă termină când vorbesc cu ea, adică dacă mă uit la ea mă bâlbâi laughing. Nu ştiu cum să îi spun că sunt mort după ea, şi sunt uşor de citit eu cred că ştie că îmi place de ea. De exemplu într-o seară am întrebat-o dacă ştie ce mi-a făcut ea mie, şi a zis că nu, deşi mie mi se pare destul de evident că sunt leşinat după ea. Şi a zis să îi spun voiam să îi zic şi eu i-am zis că nu pot acum, dar o să îi spun, pentru că " nu vreau să te pierd " exact aşa i-am zis. Şi o ține pe a iei că nu ştie ce am şi să spun eu. ????. Oare vrea să audă de la mine că sunt îndrăhostit de ea, sauuu... Dați-mi un sfat două vă rog. Mulțumesc mult

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Tuturor fetelor le place sa stie ca sunteti indragostiti de ele! Evident ca asta vrea si spera.
Daca mai astepti mult, posibil sa se plictiseasca si sa-si caute altul, caruia nu-i trebuie 8 luni, ca sa-i spuna simplu, ca o place, ca-i indragostit de ea si ca-i nebun dupa ea.

5 răspunsuri:
| kopli a răspuns:

Ea nu te vede ca pe un iubit. Chiar nu stie "ce ti-a facut".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal că știe ce și cum, dar vrea să audă de la tine (și pe bună dreptate).
Chiar îți trebuie curaj pentru asta?
Dacă nu ai cuvinte să-i explici, apropie-te ușor de ea și sărut-o.
Am zis „ușor", nu ca lupu' happy

| MihaiNicu23 a răspuns:

O inviti in oras si vorbiti face 2 face acolo ii zici ca o placi si altele.

| Kerre a răspuns:

Da, cred ca vrea ca tu sa faci primul pas. Cand va mai vedeti incearca sa-i zici fara frica ca o placi.

| HadesSs a răspuns:

Daca nu reusesti face to face, trimite-i un mesaj, descarcate si spune-i ce ai pe suflet vei cu reactioneaza apoi invit-o in oras si spune-i din nou ce i-ai zis in mesaj.Succes!