Ia-ti inima-n dinti si da-i una in barbie si cand il vezi la pamant... ei bine de aici stii ti
Hm, nu prea știu despre consiliul acela, dar eu zic să le zici părinților tăi. Nu acționa cu violență oricum. Ignoră-i și zâmbește în fața lor. Mă rog, asta dacă te agresează verbal. Dacă te agresează fizic spune-le alor tăi și du-te la directorul școlii sau ceva.
Rupe-le oasele sau fa plangere la politie.Ai spus ca le-a fost scazuta nota la purtare.Mentionezi asta iar profesorii vor trebui sa dea o explicatie pentru care nota lor e scazuta si aia e ca stiau ca esti agresat deci exista si martori.
Spune-le parintilor. Sunt singurii care pot face plangere la politie. directorul n-are cu ce te ajuta. Poti sa-i filmezi cu telefonul cand te agreseaza. Sau pune un prieten sa-i filmeze.
Faci o plangere catre directiunea scolii care este obligata sa ceara Comisiei de disciplina sa analizeze plangerea si sa ia masuri. Daca nu-ti rezolva cazul, trebuie neaparat sa megi la politie. Si Comisia de disciplina poate cere ajutorul politiei cand e cazul.
VulpeaDinUmbra întreabă: