Dar iti sugerez sa te duci la medicul de familie iti poate da mai multe informatii.
Si eu am rubeola, mi-a aparut joia trecuta si bubitele au disparut luni dar doctora mi-a recomandat sa stau in casa o saptamana si dupa saptamana aia cand iesi afara trebuie sa fii foarte bine imbracata ca sa nu reapara.insanatosire grabnica
Si eu am acum rubeola, si crede-ma, daca abia ti-au aparut ieri, iti mai tine in jur de 5 zile (ma refer la petele rosii), ce sa mai zic ca dupa trebuie sa mai stai 3-4 zile in casa ca sa nu dai si la altii si sa nu iti apara tie din nou.
Bună.
Depinde cât de agresivă este.
Perioada de contagiune începe cu circa 7 zile înainte de erupție și durează 14 zile după debutul erupției, timp în care se poate izola virusul. Eliminarea maximă a virusului și respectiv contagiozitatea maximă, are loc pentru o perioadă de 11 zile: 5 zile înainte și 6 zile după apariția erupției. Unii au izolat virusul până la 3 săptămâni după apariția erupției.
Sfat: consultă medicul de familie.
Sănătate și fără baie generală.
Pa, pa.
Auziti eu nu inteleg ceva eu am bubite numai pe palma si pe laba piciorului...nu prea inteleg si doar aici ma mananca insuportabil chiar am plans ziceti-mi o sa-mi apara pe tot corpul sau cum? aaa si abia azi a inceput sa ma manance ajutati-ma va roog astept multe opini :*