| monsterRyder a întrebat:

Salut,va pun o intrebare, dar trebuie sa raspundeti sincer.
Sunt un baiat de 13 ani si sunt in clasa a 6-a.Am niste parinti tare pretentiosi, si totodata nemultumiti.De ce? Stati sa va povestesc.
Totul a inceput in clasa intai.Mama m-a dat la asa zisul "Step by Step", unde statea 8 ore si invatai de mureai.Buuun. Aveam o invatatoare care la prima vedere parea foarte buna,dragalasa.Dar in clasa, ea era Diavolul pe pamant.Nu citeai/scriai bine, iti freca una.Si uite ne da primul "test".Si fiind stresat si batut de aceea invatatoare(in timpul testului), am gresit la un exercitiu fundamental.Adica,era o casuta cu 2 avioane iar eu am pus "1"(fiind batut si s-a tipat la mine, mdea).Am fost cel mai slab din clasa.De atunci,parintii ma cred un copil prost, fara viitor.Buun.Atuncea,serveam pranzul la cantina scolii.Invatatoarea aceea nebuna ne obliga sa mancam cu paine(MULTA paine), si asa m-am ingrasat foarte tare.Ma certa tata ca voi ajunge un prost, ca voi sapa santiere etc.Si m-a inscris la inot, sport care mi se parea tare interesant. Dupa 2 ani de inot am avansat la grupa de performanta,unde participi la concursuri nationale,judetene, locale etc.Asta era cam in clasa a patra.Din cauza intoului(tin sa precizez, faceam 6 antrenamente pe saptamana)am devenit anti-social.Si acum tin minte seriile acelea,ma uitam pe geam si plangeam fiindca a doua zi ma huiduiau prietenii gen "Prostule,nu iesi pe afara,eh? P***a,parinti prosti ai!". Cand am ajuns in clasa a cincea,m-am transferat la un colegiu national, pentru ca am talent la limbi straine.Atuncea faceam tot asa, 6 antrenamente pe sapt. si nu aveam timp sa ies pe afara, sa ies cu prietenii prin cafenele(am niste prieteni tare "exquisite") si astfel am ajuns sa fiu ignorat de toti.Nu mai sunt invitat la evenimente, nimic.Mama se tine de mine cu temele, crezandu-ma un prost. Face cu mine in plus cateodata mult.Stiu,este spre binele meu.Acum,in clasa a sasea am zis "gata cu inotul"(pana acuma eram super obligat).De atunci tata nici nu se mai uita la mine,tot aud ca imi spune "Sa vezi ca ai sa regreti ce ai facut,o sa ajungi pe santiere,sa cari saci de ciment,prostule!"Acum toti sunt suparati pe mine,am fost invatat pana acum sa fac pe plac la celorlati! Ce pot sa fac? Am vorbit cu ei de multe ori,aceeasi reactie "Si sa ajungi ca si colegii tai,sa varuiasca peretii si sa puna faianta?"Ce pot face? VA rog, vreau raspunsuri concrete.Scuzati penteu eventualele greseli gramaticale, scriu in graba.

Răspuns Câştigător
| alexxxa93 a răspuns:

Eu una sunt de parere ca parintii tai iti vor binele si cred ca esti de acord cu tine, altfel nu investeau si nu isi aratau interesul ca tu sa inveti ceva.iar cand iti mai spune ca o sa ajungi asa si asa raspundei k si sa pui faianta pana la urma e o meserie k toate celelalte, si intreba-l daca asa te sustine el pe tine, facand misto de tine....lasa-i in pace sa vorbeasca si te rog..nu pune nimic la suflet. funda?

1 răspuns:
| scary7 a răspuns:

Tu singur decizi ce vrei sa faci cu viata ta, parintii tai vor sa faca din tine ceea ce nu au putut face ei fa ce vrei daca vrei sa mergi la o cafenea du-te