Heii. Am trecut prin asa ceva, si recunosc ca raniile au trecut greu. Timpul nu a rezolvat nimic, am mai cunoscut un baiat dupa aceea care mi-a astupat orice rana facuta de fostul meu. Singurul sfat pe care pot sa ti-l ofer este sa iti ocupi timpul..cu orice. poti sa te apuci sa te descarci scriind,sa te uiti la filme, sa iesi cu prietenii, sa ii dai block si pe facebook si pe alte retele de socializare. Sa nu mai vezi cand posteaza ceva si asa mai departe. Daca se simte mandru ca te injecteaza pe tine cu chestii de genul, si o foloseste pe actuala doar ca sa te faca sa suferi, nu o sa castige jocul asta. Ar fi trebuit sa iti rascumpere iubirea cu gesturi frumoase..sa te sprijine si sa iti fie alaturi, nu sa imparta patul cu altcineva. De fel, baietii sufera mai tarziu dupa ce pierd..si cand va suferi el, va fi prea tarziu. Asa ca, hai..imbraca-te,si iesi in oras cu fetele. Un alt baiat iti va aprecia calitatiile si frumusetea, un alt baiat te va merita. :* Don't cry.
Problema oamenilor de genul este ca asociaza dragostea cu durerea emotionala.
Din perspectiva proprie, pot spune ca tu acuma alergi dupa o iluzie; tipul si-a ratat sansa si asta e...
Sa-l ignori, ai luat o decizie inteleapta cand ai refuzat.
sfatul meu? apuca-te sa-ti ocupi timpul, o sa treaca pe parcurs, de asemenea, incearca sa nu te mai gandesti la el si evita lucrurile care-ti aduc aminte de el.