| ReadyToHelp a întrebat:

Va rog frumos dati-mi un sfat. Pina acum am avut multe prietene cel putin asa consideram eu acum insa cind mie mii mai rau toate sau departat chair cu totul de mine si deja nu dau nici un semn de viata cu toate ca nu le-am facut nimic, eu le-am sunat multe ori dar mereu incercau sa nu raspunda daca si raspundeau la telefon era din greseala ele acum au alte prietene si mie mii cam rau din aceasta cauza. Puteti sa spuneti daca ca dati seama din ce cauza asa au procedat? Mersi mult. Dau fundita pentru cel mai bun raspuns

2 răspunsuri:
| cryssu2008 a răspuns:

Prietenie... Eu ma bucur ca am gasit un prieten adevarat. Un prieten la bine si la greu. Iti pot spune ca nu-ti erau prietene. Erau de fatada. S-au folosit de tine, pentru a ajunge undeva. Ai fost pentru ele doar un scop ( daca zici ca nu le-ai gresit cu nimic, inkt sa fie suparate pe tine) Uite intra pe http://cristi-tanase.blogspot.com - e blogul meu. Am multe articole despre prietenie. Citeste-le cu atentie si vei intelege. Iar daca vei mai dori sa mai vorbim, iti las si id de mess: tanase_nicolaecristian. Si un ultim sfat: Uita-te in oglinda sufletului. Ea ce zice de aceasta situatie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca au procedat asa din cauza ca nu iti sunt prietene adevarate. Un prieten adevarat nu te lasa la greu si sti cum e proverbu asta:"Prietenul la nevoie se cunoaste" dar ele au plecat cand ti-era mai greu deci nu iti sunt prietene.
Asa cred ca sta treaba.
Mai asteapta si alte raspunsuri si ia decizia corecta! mult succeswinking