| Sol27 a întrebat:

kiss
Va rog sa imi da-ti un sfatsad
Am o colega care s-a mutat de aproximativ un an la noi in clasa si de atunci a inceput sa o acapareze pe una dintre prietenele mele cele mai bune si chiar a reusit sa ma faca sa ma cert cu eastraight facedar apoi din fericire ne-am impacat.Acum incepe din nou sa faca acelasi lucru si problema e ca o si vorbeste pe la spate pe prietena mea.Stiu ca desi suntem foarte bune prietene ea poate sa isi faca orice alte prietene vrea dar am senzatia ca aceasta colega a mea vrea sa o desparta oarecum de grupul nostru ce sa facsad?

3 răspunsuri:
| xButterflyxX a răspuns:

Paii ar trebui, sa-i explici ca acea fata o barfeste si vrea numai sa bage minciuni intre voi sa va certati, sa nu mai fiti prietene si ar fi mai bine s-o lase in pace, daca tine la prietenia voastra.happy
Iar acelei fete ai putea sa-i spui sa inceteze sa mai creeze cearta intre voi doua, daca vrea sa fie prietena cu prietena ta cea mai buna bine, dar sa nu mai creeze certuri intre voi.

| zmilee4you a răspuns:

Uite. si eu am trecut prin asta.Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu prietena ta,si sa-i explici ca ar fi frumos ca sa nu lase o preitenie de atata timp pe una de un an.Ii spui ca nu ai nimic impotriva colegei tale,insa ea are ceva cu tine si vrea sa-ti faca in ciuda

sau

gaseste noi modalitati sa o atragi din nou la tine,creeaza ceva,fa ceva nou ce-i place si ei, vorbiti mai mult sun``o mai des, daca nu da roade. inseamna ca si ea vrea sa va lase sad

| claudiu_7286 a răspuns:

Rupe-i gatulrolling on the floor