Ok nu-mi pasa decat cai zis de hack de conquistador.Mi se pare o porcarie care a distrus un joc frumos jucat de foarte multi oameni invarsta dar si tineri... daca tot ai hack de raspunsuri la conquistador dati foc
Ok,nici mie nu-mi pasă că nu știi să scrii corect gramatical și nu știi nici întrebările sociale de pe conquiztador, că nu poți trece de 5200 PAJ.Ce vrei să fac, să rămân pe scăzut paj.Pic doar cu hackeri când am 6800 PAJ, așa că mi-am luat Zozelul, problemă? Apropo : dăți=dă-ți, învârstă=în vârstă, cai=c-ai.
Eroarea tine de modul in care esti conectat la internet...probabil nu ai o conexiune tocmai 'clasica'.
Daca esti conectat de exemplu prin RDS (si deci ai conexiune PPPoE cu User si Parola) din cate stiu nu o sa functioneze.
Asta e o eroare ce tine de WinPCap si o sa incerc sa o rezolv cand o sa am timp.
Intrucat sursa e deja postata, ii invit si pe cei care doresc sa o modifice in ce mod vor ei (de exemplu rezolvand aceasta problema).
Servus smile.gif
Hacku iti merge doar pe mozilla si iti trebuie si net framework 3.5 si winpcap... ma anunti si pe mine daca iti merge.ok?