| Cosminel1192 a întrebat:

Vad peste tot fete frumoase si oricat de mult imi doresc o prietena asa frumoasa nu am incredere in mine. Simt ca nu sunt pentru mine. Voi,fetelor, ce alegeti de la un baiat? La ce va uitati si care sunt defectele?
Si cand va faceti o parere despre un baiat?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu toate fetele vad aceleasi calitati si defecte la un baiat.
Eu vorbesc in numele meu: pentru mine, cel mai important e ca un baiat sa stie sa vorbeasca in mod corect. Degeaba e frumos, daca nici nu stie sa scrie corect. De asemenea, sa nu faca pe interesantul. Vreau sa fie el insusi. Cand se da "mare si tare" pare penibil si imi vine sa ii dau o lectie sa vada ca nu e atat de grozav pe cat se crede.
Si nu in ultimul rand, sa aiba un aspect fizic ingrijit, nu trebuie sa arate wow ca sa imi placa de el. Aaa, da, si sa se imbrace frumos, nu ciudat.
Stii, atunci cand vezi pe cineva si boom, iti place de el, nu te mai gandesti ca are nu stiu ce defect fizic, insa caracterul conteaza foarte mult.
O parere o faci chiar si de la prima intalnire.
De exemplu, am iesit cu un baiat care pot spune ca arata foarte bine. Totul a fost ok, pana cand am inceput sa vorbim prin mesaje si scria ca un analfabet: ''neam", ''v-oi merge" etc.
Imi venea sa ii dau cu ceva in cap si i-am zis ca face to face ca nu ne potrivim. Iar cand m-a intrebat care e problema, i-am spus ca ar trebui sa citeasca o carte de gramatica.
Deci, sper ca ai inteles cam cum sta treaba. happy
Stai linisit, va aparea fata care se va indragosti de tine, tot ce trebuie sa faci e sa nu o mai cauti, pentru ca totul se va intampla cand te astepti mai putin!
Bafta!

| pietrean a răspuns:

In primul rand, trebuie sa-ti cresti increderea in tine.Cu ce esti tu mai prejos,decat alt tanar? Unii sunt frumosi dar goi pe dinauntru,altii pot avea un handicap,dar au o inima de aur,altii sunt imbracati la ultima moda, dar dau in gropi de prosti ce sunt.
Totul este de cum gandesti TU, DESPRE TINE! De ce sa ceri parerea unor fete, care nu te cunosc de loc?
Daca iti place o fata, spune-i, cunoaste-o mai bine daca iti accepta pretenia si apoi vezi daca sunteti compatibili.Frumusetea nu sta neaparatin fizionomia "standard", ci in ceea ce iti place tie.Comunicarea este calea de a afla, daca o fata ti se potriveste sau nu, iar increderea in tine(cum gandesti, cum te comporti), este atu-ul tau.Iti pasa mai mult de parerea altora sau de parerea ta despre tine?

| ionela2011 a răspuns:

Trebuie mai intai sa fii mai increzator. nu ai nimic de pierdut. o sa vezi ca o sa gasesti o fata si pentru tine. acum ca sa o luam sincer, ne uitam si la fizic dupa urmand sa descoperim si caracterul care rprezinta cea mai importanta parte la un baiat. pe mine m-au atras mereu ochii si zambetul. tu ca baiat trebuie sa arati ca stii sa te comporti, sa oferi incredere si sprijin. intotdeauna am ales baiatul care chiar daca nu era printul pe calul alb, a stiut sa ma faca sa zambesc, sa ma simt bine in prezenta lui, care mi a oferit toata atentia lui. hai sa iti spun o chestie:" de un chip frumos te saturi in 40 de zile, dar de un caracter frumos nici in 40 de ani". asa cum am mai zis nu ai nimic de pierdut. ai grija si cu fetele astea frumoasa ca amre parte sunt pe interes. deschide ochii bine si fii increzator. Bafta :*