Nu e ciudat deloc, e un tip mai diferit, pot sa zic ca il inteleg, adica daca stau sa analizez jumate din orasul meu as spune ca ar trebui incinerat, nu ...alt lucru.
Numai tigani,cocalari,pitipoance... cat despre plaja, ce treaba ai tu cu el? Bine eu personal iubesc apa, si tot ce tine de inotat
Dar de imbracat. sincer. arunc ce gasesc pe mine, mie sa imi placa cum imi sta...
Nu cred ca e frumos ce faci, iti faci verisorul de ras, daca afla ce parere proasta ai despre el cred ca o sa se supere.
Cat despre jocuri... mi se pare ok sa vorbesti.
Adica...in lumea asta sunt 2 feluri de oameni
Oameni care nu stiu ce sunt alea jocurile,nu sunt pasionati,si le plac cluburie,discotecile,si distractia.
Sau sunt oameni care nu le plac disctotecile,barurile, cluburile etc.
Le plac jocurile, le plac mai mult singuratatea, isi fac doar cativa prieteni alesi pe muchie cu cap etc.
Ei bine, trebuie sa stii din care categorie faci parte
Din punctul meu de vedere, tipu' e destul de ok. Faptul că nu-i pasă de cum arată, că are propriile domenii de care este interesat şi că nu-i place să iasă cu familia nu e ceva ciudat.
Şi eu am tot 16 şi fratele meu, care are cam aceeaşi vârstă ca şi tine, zice că-s o ciudată cam din aceleaşi motive.
"Si el zice ca majoritatea oamenilor de la el din oras ar trebui sa moara pentru ca nu isi merita viata. "
Voi ăştia mici încă sunteţi la vârsta aia la care credeţi că totul e roz, şi vă ţin părinţii-n puf.O să ajungi şi tu la un moment dat să realizezi ce se întâmplă în jurul tău.Heheh.Să vezi atunci...
What?
Vreau rasounsuri derioase, dar e o idee.
Omu' e obsedat de jocuri video.Am şi eu unu din ăsta în clasă,toată ziua vorbeşte de jocuri şi anime şi pe deasupra are şi comportament de om ieşit din peşteră.
Nu-l lăsa la calculator, adică nu tu că eşti mai mică decât el, dar maică-sa sau taică-su. Poate îşi revine, dacă nu cumva vrea să fie şi el vreun emolău, c-o fi văzut că-i cool să fi aşa.
Despre ce sa vorbesc cu el, a ciudat rau
despre el!
Ce?
Vorbeste despre comportamentul lui cu el:d intreaba-l..de ce se comporta asa:d
Pai incearca sa te bagi in lumea lui cu jocuri.Si cei mai place lui apoi injunghiel in spate usor apoi tare.E o expresie sal injunghii inseamna sal scoti din lumea aia da zii asa fi prieten cu el si fal sa vina mai din ce in ce mia in lumea normala si stai cat mai mult cu el. Apropo vaiiii ce frumoasa poza de unde o ai?
BaiatulDePeTPU întreabă:
misauratcuviata întreabă: