Mama ta greseste ca multe alte femei si mame.Sanii o sa ti se lase mai mult daca nu o sa porti decat daca o sa porti.Sutienul este un sustinator care le da o forma frumoasa si nimic mai mult.Insa,nu iti recomand daca ai sanii mici si iti iei dintr-aceia cu burete si sa tragi prea mult de bretele in incercarea de a avea un decolteu deoarece asta este ceea ce ii distruge.
Si daca sanii tai au o forma frumoasa naturala si nu necsita sutien nu este necesar sa porti.Eu una as vrea sa ma pot purta bustiera dar nu prea pot pentru ca nu prea ma ajuta
Sper ca ti-am fost de ajutor
P. S:Incerca sa vorbesti cu mama ta si sa ii explici si daca poti chiar sa cauti pe net informatii ce poti sa i le arati sau sa mergeti la un doctor care sa ii explice si ei
xoxo Vanilla
Nui adv.eu numai daca merg undeva port.bine greseste si mama ca doar e mama. dar sani se lasa si din cauza sutienului.
Eu cred ca e normal cand o sa fii mama o sa ty se lase eu n-am purtat sutien pana la 18 ani am purtat bustyera
papapap
Mama ta greseste ca multe alte femei si mame.Sanii o sa ti se lase mai mult daca nu o sa porti decat daca o sa porti.
Si eu am 15 ani si am sani mari...adica ar fi trebuit sa port sutien din clasa a5a, dar am purtat abia in a7a! Nu am purtat nici o data bustiera! Ca sa porti sutien, eu consider ca trebuie sa ai sanii mai mari decat pumnul tau acum! Daca chiar ai sani pentru sutien, ar fi bine sa porti, dar nu cu burete pentru ca buretele iti face sanii lati! Sutienul normal iti arata sanii asa cum sunt!