| alexk314 a întrebat:

Salut..vin cu o problema delicata..de ceva timp nu-mi merge deloc bine viata sociala..am o intrebare.a-ti lasa totul balta pentru a va dedica unei pasiuni? ..eu m-am gandit la asta..sa ma izolez complet..si sa ma dedic talentului meu, pianul.astept raspunsuri

2 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Nu as face asta niciodata, pot sa am si o viata sociala si sa-mi vad linistit si de pasiunea, hobby-ul meu.
Ma organizez si pastrez un echilibru.
Dar nu toti suntem la fel, gadim diferit si actionam diferit.
Acum e alegerea ta ce faci mai departe, important e sa faci ceva ce iti place fara sa te lasi influentat de altii.
Numi bine!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Alex,

Intelegem situatia in care te afli si vrem sa te ajutam.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!