La mine in oras(Bacau) de 1 martie baieti primesc martisoare de la fete si pe 8 martie fetele de la baieti eu asa stiu.
Te trezeşti la 6, te îmbraci, alea alea, mergi rapid în piaţă sau mă rog, unde se vând mărţişoare la tarabe.Cumperi câteva apoi mergi la şcoală sau unde mergi şi le oferi fetelor alea.Simplu,nu?
Pai imposibil sa nu fie vreo taraba cu martisoare in drumul tau spre scoala, de exemplu la mine in fata liceului e o taraba cu martisoare. Deci daca vrei sa le oferi fetelor martisoare le poti cumpara, iar daca nu, nu!
In Galati fetele primesc martisoare de la baieti.Fii fara grija, tarabe sunt pe toate drumurile .
La noi pe 1 martie asa se face sint felicitati toti cu venirea primaverii, se dau martisori si la parinti, bunici, prieteni, frati, surori, matuse.
Fetele sa dea la baieti?! n-am mai auzit.ar fi tare...pai 1. ori te scoli mai devreme si mergi sa le iei martisoare.sau 2.nu mergi maine la scl. zici ca te-ai simtit rau ai vomat sau cesh eu ce.ai mancat ceva stricat.sau o trebuit sa pleci din localitate (in kzu asta spune-i lu maikta sati scrie motivare daca nu vrei absente)
Eu am patit asa si am fost si am luat la prima oara niste ghiocei si toate fetele au fost placut surprinse.
pinkflower întreabă:
misauratcuviata întreabă: