| VladyCristian a întrebat:

Vin dintr-un oras in care obiceiul de 1 martie era ca fetele sa dea martisor la baieti. Pe 8 martie - noi dadeam flori sau altceva fetelor. happy Tocmai am aflat ca toti baietii au luat martisoare fetelor. Ce voi face maine la prima ora?!?! sad Va rog ajutati`ma!

11 răspunsuri:
| Clauditza a răspuns:

La mine in oras(Bacau) de 1 martie baieti primesc martisoare de la fete si pe 8 martie fetele de la baieti eu asa stiu.

| LoveMusic a răspuns:

Te trezeşti la 6, te îmbraci, alea alea, mergi rapid în piaţă sau mă rog, unde se vând mărţişoare la tarabe.Cumperi câteva apoi mergi la şcoală sau unde mergi şi le oferi fetelor alea.Simplu,nu?

| BabyWL a răspuns:

Pai imposibil sa nu fie vreo taraba cu martisoare in drumul tau spre scoala, de exemplu la mine in fata liceului e o taraba cu martisoare. Deci daca vrei sa le oferi fetelor martisoare le poti cumpara, iar daca nu, nu!

| Cool Girl:X a răspuns:

Pe 1 marte baieti ofera martzisoare fetelor happy

| Elena1234456 a răspuns:

In Galati fetele primesc martisoare de la baieti.Fii fara grija, tarabe sunt pe toate drumurile happy.

| alina_4026 a răspuns:

La noi pe 1 martie asa se face sint felicitati toti cu venirea primaverii, se dau martisori si la parinti, bunici, prieteni, frati, surori, matuse.

| MoNsTeR a răspuns:

Fetele sa dea la baieti?! n-am mai auzit.ar fi tarelaughinghee hee...pai 1. ori te scoli mai devreme si mergi sa le iei martisoare.sau 2.nu mergi maine la scl. zici ca te-ai simtit rau ai vomat sau cesh eu ce.ai mancat ceva stricat.sau o trebuit sa pleci din localitate (in kzu asta spune-i lu maikta sati scrie motivare daca nu vrei absentebig grin)

| enam2000 a răspuns:

Astepti sa primesti martisoare. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand scoalate devreme si du-te in cautarea martisoarelor sau a buchetelor de zambile. Ce sa zic, le oferi doamnelor si domnisoarelor(fetelor), pentru ca la noi asa se face.kiss

| Bacemi a răspuns:

Eu am patit asa si am fost si am luat la prima oara niste ghiocei si toate fetele au fost placut surprinse.

| VladyCristian explică:

Multumesc pentru sfaturi big grin