| MaNumescCumDoresc a întrebat:

Salut.Voi ati adormit vreodata intr-o ora? De ce era ora si cine v-a trezit/?/

Răspuns Câştigător
| TheKataGirl a răspuns:

In clasa a cincea am adormit la ora de istorie la orele deschise. Tatal meu (care e foarte sever) era la ora si a zis asa: "-Doamna profesoar, ma scuzati ca va intrerup, dar fiica mea pare foarte interesata de lectie. Ati putea sa o intrebati cate ceva?" Ce rusine! Am luat 4. Eu fetita lui tati de nota 10. De atunci doamna de istorie ma asculta la inceputul fiecarei ore. Ingrozitor.

11 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Eu nu am adormit la nici o ora pur si simplu pentru faptul caci daca se intimpla sa ma plictisesc incepeam sa vorbesc cu colega de banca sau sa desenez ceva sau sa-mi fac planuri de weekend.

| FlorinDiablo a răspuns:

Mie mi sa mai intamplat m-am dus turta de beat la scoala si am dormit vreo 2 ore de romana si cand m-am trezit cu durere de cap am plecat acasa, stanga singur in ultima banca nu m-a trezit nimeni avem niste sali gigantice nu ma observat nimeni laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că am adormit, dar eram între treaz şi adormit, la ora de biologie în clasa a 6-a. Aveam o profesoară cu un glas încet şi duios, iar subiectul lecţiei pe care ne-o preda fiind sistemul nu ştiu care al câinelui, cu greu am reuşit să nu intru de tot în " lumea viselor ".

| TudyCFR a răspuns:

Nu am reusit sa adorm niciodata oricat as fi vrut nu reuseam.

| GăbițuGabriel a răspuns:

Chiar acum o saptamana si sunt clasa a IX-a laughing) la ora de Istorie. si stiu ca aceea ora a fost cea mai plictisitoare ora happy

| dgfvshgfvdhgsvfhagdvshfdjhfd a răspuns:

Am adormit odata in ora de logica :]], profa mea e atat de plictisitoareeeee straight face. Pe mine m-a trezit colega mea de banca, la sfarsitul orei. :]].Am avut noroc ca nu m-a prins fiindca ii tare nebuna :]], la un coleg eu dat 2 pentru ca nu o stat cu spatele dret :]]

| SmartLie a răspuns:

Saluu, Da, am adormit in clasele mici (a 2-a, a 3-a). Nu mai stiu la ce ora eram, cred ca romana (oricum cu doamna cu care faceam atunci nu faceam nimic). Nu m-a trezit nimeni. Imi amintesc ca si in pauza am dormit si a venit o fata care trbuia sa ne scoata afara iar pe mine m-a lasat ''sa dorm'' rolling on the floorrolling on the floor. M-am trezit singura.

| AlleAlllexandra a răspuns:

Salut. Da, am adormit la ora de matematica...Poi, au ras colegii de mine si m-am trezit. Funda?

| AmaliaM a răspuns:

Da, în orele de fizică şi chimie. m-a trezit colega mea.

| HeredeaBogdan a răspuns:

Eu da. La ora de romana laughing... Ma trezit clopotelul de pauza rolling on the floor.

| AsandeiMariaAlexandra a răspuns:

Eu eram sa adorm la ora de lectura... doamne le ia o ora sa citeasca un cuvant de (ex: fantana, buna, rea, bluza) bine ca mam abtinut

Întrebări similare