In clasa a cincea am adormit la ora de istorie la orele deschise. Tatal meu (care e foarte sever) era la ora si a zis asa: "-Doamna profesoar, ma scuzati ca va intrerup, dar fiica mea pare foarte interesata de lectie. Ati putea sa o intrebati cate ceva?" Ce rusine! Am luat 4. Eu fetita lui tati de nota 10. De atunci doamna de istorie ma asculta la inceputul fiecarei ore. Ingrozitor.
Eu nu am adormit la nici o ora pur si simplu pentru faptul caci daca se intimpla sa ma plictisesc incepeam sa vorbesc cu colega de banca sau sa desenez ceva sau sa-mi fac planuri de weekend.
Mie mi sa mai intamplat m-am dus turta de beat la scoala si am dormit vreo 2 ore de romana si cand m-am trezit cu durere de cap am plecat acasa, stanga singur in ultima banca nu m-a trezit nimeni avem niste sali gigantice nu ma observat nimeni
Nu cred că am adormit, dar eram între treaz şi adormit, la ora de biologie în clasa a 6-a. Aveam o profesoară cu un glas încet şi duios, iar subiectul lecţiei pe care ne-o preda fiind sistemul nu ştiu care al câinelui, cu greu am reuşit să nu intru de tot în " lumea viselor ".
Chiar acum o saptamana si sunt clasa a IX-a ) la ora de Istorie. si stiu ca aceea ora a fost cea mai plictisitoare ora
Am adormit odata in ora de logica :]], profa mea e atat de plictisitoareeeee . Pe mine m-a trezit colega mea de banca, la sfarsitul orei. :]].Am avut noroc ca nu m-a prins fiindca ii tare nebuna :]], la un coleg eu dat 2 pentru ca nu o stat cu spatele dret :]]
Saluu, Da, am adormit in clasele mici (a 2-a, a 3-a). Nu mai stiu la ce ora eram, cred ca romana (oricum cu doamna cu care faceam atunci nu faceam nimic). Nu m-a trezit nimeni. Imi amintesc ca si in pauza am dormit si a venit o fata care trbuia sa ne scoata afara iar pe mine m-a lasat ''sa dorm'' . M-am trezit singura.
Salut. Da, am adormit la ora de matematica...Poi, au ras colegii de mine si m-am trezit. Funda?
Eu eram sa adorm la ora de lectura... doamne le ia o ora sa citeasca un cuvant de (ex: fantana, buna, rea, bluza) bine ca mam abtinut
SaveTheNature întreabă:
Elenastoica9 întreabă: