| RastaMAN222 a întrebat:

Voi ati patit sa fiti facuti "cu oua si cu otet"de catre batrani in RATB si sa vi se spuna cu nu aveti respect pentru ca nu le cedati locul? Serios acum,daca vad o persoana in baston si se misca mai greu ca melcu poate ii dau locul,cu toate ca n-am aceasta obligatie,dar nu inteleg de ce unii spun ca e lipsa de respect,sa fim sinceri,ce respect? De ce as respecta o persoana,cu toate ca e batrana si nici macar n-o cunosc, ce a facut acea persoana ca s-o respect

Răspuns Câştigător
| AdrianaManu18 a răspuns:

Oamenii care au cu adevărat nevoie să stea jos, nu îți vor cere asta, îți garantez. Deci doar dacă vezi că este bătrân şi umil să îl dai, în rest, până la urmă nu e problema noastră că autobuzul n-are destule locuri. Oricum, m-am lovit de multe ori cu capul de bătrâne d-astea cu gura mare şi serios îți zic că majoritatea mint numai pentru că e mult mai confortabil să stai jos şi profită de vârsta lor. Eu îți sugerez să îți păstrezi locul, până la urmă şi tu dai bani ca şi ei şi nu e vina ta că n-au ei loc.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pentru ca e normal din moment ce esti tanar si in forta sa poti sta si tu 10-15 minute in picioare si sa lasi o persoana care are probleme si ii e greu sa stea in picioare. E un respect general, educatia presupune ca respecti orice om nu doar cei pe care-i cunosti si crezi ca merita sa-i respecti.
E cunoscut de cand lumea ca femeile insarcinate, batranii si copiii au prioritate cand vine vorba de locuri.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici nu ma complic sa ma asez

| mihai69 a răspuns:

Auzi, da' tu vrei să fii respectat de cei din jurul tău, deși nici ei nu prea or ști ce motive ar avea?
Dacă da, atunci respectă-i și tu pe alții.
Dacă nu - atunci mai dă-te-n moaș-ta și pune întrebări la scara ta!

| FaraNume1245 a răspuns:

N-am patit, caci n-as permite asa ceva. Au locuri speciale pentru batrani in RATB. Pe langa asta, cei mai multi n-au nicio problema reala, care sa necesite sa stea jos.

| Goddess23 a răspuns:

Cand circulam cu tramvaiul ofeream si eu locul meu batranilor dar sunt unii care nu au ce face acasa si se plimba din statie in statie si stau la barfa cu ceilalti batrani, se duc ba la piata ba la market ca e gratis biletul si de cumparat oricum nu cumpara nimic doar sunt gura casca. Cei care intr-adevar nu pot sta in picioare e bine sa le oferi locul dar sunt si batrani in toata firea si vor sa stea jos.