anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce ati face in urmatoarea situatie:
(baiat 22 de ani)Ai un plan sa iti cumperi o masina si 2000 de euro bani + vrei sa mai strangi niste bani, ca na vrei o masina mai buna(cam 5000-6000 euro). Sau alta varianta ar fi sa ii investesti (cei 2000 de euro) in casa unde stai cu parintii(pentru a-i ajuta la amenajari, constructie, o casa mai frumoasa), iar parintii nu pun nici o presiune pe tine cum ar fi sa le dai lor banii, poti sa faci ce vrei tu!
In aceasta situatie sunt eu happy si nu stiu ce sa fac...ei au fost intotdeauna generosi cu mine si parca i-as ajuta, dar parca mi-as cumpara si o masina! Am vorbit cu parintii iar raspunsul lor a fost ca ei se descurca si eu sunt tanar si sa fac ceea ce vreau si sa ma vada fericit. Dar parca nu stiu, e ceva care nu ma lasa sa iau nici una din aceste doua decizii... Voi cum ati proceda in aceasta situatie, ce ati face? Vreau raspunsuri sincere! happy Mersi anticipat, dau funda!

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

In primul rand chiar ai nevoie de o masina? Adica sper ca nu o sa zici ca stai in buricul Bucurestiului si vrei sa iti iei masina ca iti zic si ceva de dulce laughing
In al doilea rand nu cred ca ai nevoie de o masina scumpa. Iar cu cat masina e mai scumpa si reparatiile vor fi mai scumpe in caz ca va avea probleme.
Eu sincer as alege sa investesc banii in casa.
Parintii tai se vor bucura si cred ca vrei sa le faci si lor viata mai placuta macar acum la batranete. Ca tu ai o viata intreaga sa strangi bani si sa iti cumperi ce vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca mașina e necesara, atunci cumpăra-ti

| Horus35 a răspuns:

O mașina la 2000€ e o mașina la 2000€. Cât de bună poate fi? Cu atâția bani o cumperi și cu încă atât o întreții. Presimt că o să mergi des la mecanic cu o astfel de mașină.
Dacă ai 2000€ îi investești în ceva ce să-ți aducă bani, îi pui la pușculiță sau faci ceva constructiv cu ei. Caută să nu-i cheltui aiurea la primul impuls.

| ONR1R4 a răspuns:

1Eu MIASI ajută părinti sa construiască o casa mai frumoasă

2 eu miasi strange singur bani de masini si MIASI LUA CU propi bani masina care vreau (cuntoate casa am facut mi-am luat masina cu propi bani si am dat de permis tot cu propi bani)