Eu prin clasa a 3-a am dat peste o floare(nu mai știu cum) și a ajuns fix în capul unui coleg. Iar ca „bonus", chiar dacă nu e ceva ce am făcut eu, mi s-a părut amuzant: eram în clasa a 8-a, ușa clasei era dintr-un lemn vechi și a deschis-o cineva, iar în acel moment un copil de prin clasa a 2-a sau a 3-a venea în fugă, s-a izbit de ușă și a rupt ușa )))))
Am dat cu capul de banca un coleg de mai multe ori dupa ce m-a enervat ca se lua de mine incotinuu ca nu stiam sa joc fotbal.
I-am dat unuia de a opta(eu fiind a 5-a) cu un mugure de la o planta in cap, cand juca fotbal si peste 3 zile a venit si m-a injurat de morti si de mama ca cica i-am dat cu piatra in cap.Venise vartej in clasa, a dat usa de perete, si-a bagat in mine si in familia mea, si mi-a daramat banca.Eu zambeam la el n-aveam treaba.
(i-auzi Drimmero, patanii legate de fotbal)
Salut!
-Chiar recent am văruit pomii la școală și ne-am stropit cu var. O colegă a fost plină din cap până în picioare.
-Prin clasa 2-a la un test stăteam lângă un băiat care nu învățase și a copiat de la mine. A copiat până și numele meu!
-Venind vorba de ușurare, în clasele primare băieții din clasa mea s-au ușurat pe peretele din exterior.
-aveam o profesoară de mate și o strigam „clopoțica„ sau „roboțica„
-ne-am dus toată clasa în parcul copiilor de grădiniță și le-am rupt doua topogane
mariutza98 întreabă: