Ba da ma simt obosit mai ales cand petrec mult timp in fata pc-ului si cateodata ma mai trezesc si cu o durere de spate
Sti cum e daca esti obisnuit sa stai 1 ora 2 si in alta zi stai 8 si te mai si stresezi da te inrosesti.transpirit si obosesti psihic dar daca stai in fiecare zi 5-6 ore multe zile nu ai nici o problema e ceva normal..si eu cand am venit din vacanta dupa 1 luna ma durea capu si eram usor ametit.e bine dupa ce stai cateva ore in fata monitorului sa privesti afara in departare deoarece ochi nu pot rezista uitandu-se la scrisul mic de pe monitor marog
Nu, pentru ca m-am obisnuit. Petrec destul de mult timp in fiecare zi pe internet.
Dar la inceput simteam si eu asta. Adica, eram obosita. uneori chiar ma durea capul si ameteam.
Nu,daca faci asta zilnic nu te simti obosit am avut o perioada de 2 luni in care nu am deschis pc pentru ca nu am avut timp de nimic si cand am intrat dupa o ora ma dureau ochii in vacanta de vara stau de ziua de la 12 pana dimineata la 5, 6 si nu am absolut nimic asta nu inseamna ca e bine sa faci asa! >
Asa si asa. simti asta pentru ca, monitorul emite radiatii. orice corp care emite caldura, emite si radiatii ( monitorul se incalzeste, chiar daca foarte putin, dar se incalzeste ) si de aia e posibil ca tu sa ai aceste simptome incearca sa iei o folie protectoare pentru monitor, deoarece te ajuta... sper eu, cel putin la mine functiona, cand o aveam Funda ?
Superior întreabă:
Elenastoica9 întreabă: