Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 14 Noiembrie 2024 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Buna, sunt la scoala profesionala din pitesti Constantin Brancusi si nu stiu cati ani mai am de facut. Am studiat clasa a 9- a, a 10- a, a 11- a dupa am avut seral jumate de an si acum sunt clasa a...? (mai mult)
Buna! Am făcut o comanda la Victoria Secret, și am facut-o fără a ma înregistra, am uitat sa pun email, ca sa o pot confirma comanda, oare o s-o mai primesc? ????
Cum se anuleaza o comanda de pe young rich white
Dacă am terminat un liceu teoretic pe profil uman la ce facultate trebuie sa ma duc ca să fiu inginer Nu știu exact ce profil de inginerie dar aș merge pe inginer agronom! Mulțumesc anticipat!
Salut vreau sa va cer un sfat deci am un prieten sau poate mai zis fost prieten deci l- am ajutat la lemne cu ce am putut și așa mai departe și chiar l am ajutat cu ce am putut și eu și acum a inceput...? (mai mult)
Poți vapa cu aparat dentar?
Am vorbit cu o fata si mi-a spus "Să vezi ce mult o să îți placă când mă vezi ca fac linii drepte" La ce se refera, cica la un moment dat o sa inteleg pbn ca nu imi dau seama"????
La liceu militar ai vacanță de vară?
Pentru cei care credeti in suflete pereche, e adevarat ca nu poate sa mearga daca esti impreuna cu o persoana care nu e sufletul tau pereche? Si putem avea intr- adevar mai multe suflete pereche sau e...? (mai mult)
Salut, vorbesc cu o fata de 2 zile pe snap iar ea îmi zice sa înlocuiesc cuvântul "pa" cu alt cuvânt. Nu știu ce cuvânt sa folosesc atunci când închei conversația, va rog sa mă ajutați, vreau...? (mai mult)
Băiatul are 16 ani și din motivul celor 3 ani în care 2 ani nu frecventat deloc iar 1 an adică, CL a6 a rămas repetent, l- am înscris la școală cu frecventa redusa! Intrebare:mai are posibilitatea...? (mai mult)
Buna! Am o problema..Nu stiu de ce pur si simplu sunt trista mai mereu.Nu exista motive anume, dar de cand a inceput scoala s- a adunat muult stres din cauza notelor, prietenilor falsi, stau singura ...? (mai mult)
Am nevoie de versuri pentru capră. Personajele is capra,cioban, cumpărător și țigancă sau țigan
Salut, tpu.Am 15 ani si nu pot scăpa de doi băieți de la scoala care ma injura, ma iau la mișto despre faptul ca eu am culoarea mai"bronzata". Sunt needucați ce- i drept, dar ei încep și prin ...? (mai mult)
Ce însemna când un băiat se comporta mai diferit cu tine decât cu alții? Cu mine se comporta mai "frumos" să zicem, adică nu face mișto de mine și e cam timid cu mine dar cu alții deloc. Sincer...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau să cumpăr o consolă PS5 pentru un cadou. Nu mă pricep foarte bine, dar aș vrea să înțeleg ce capacitate de stocare să aleg pentru ea. În cazul în care se rulează pe ea preponderent...? (mai mult)
Salutare TPU, am o întrebare pentru voi și a- și vrea să răspundeți fără să luați la misto chair am nevoie de un sfat : Am 17 ani sunt fată și de ceva timp cam 2 luni îmi place de un băiat...? (mai mult)
Am dat o comandă sâmbătă 9.11. 2024de pe ihunt de un telefon și nici azi nu mi-a ajuns oare îmi va ajunge mâine 12.11. 2024
Bună seara. Am și o problemă, când desfac penisul îmi apare ceva ca un fel de ață verzuie spre negru, mă refer când e penisul desfăcut. Stie cineva ce este?
Salut salut. Ce mai faceți? Voiam sa va pun o întrebare în care sa îmi spuneți părerea voastră și cine a fost neindreptatit... Astăzi, la ora de informatica am întârziat 5 minute în laborator...? (mai mult)
Hii! De câteva zile am niște iluzii, văd gândaci pe jos, când nu- i nimic acolo. Familia mea spune că nu este nimic pe jos, dar eu așa văd. După câteva minute, ei dispar. Mai am și o senzație...? (mai mult)
Sunt clasa a 9a si un grup de baieti mai mari ma iau la misto si nu ma lasa in pace. Va rog am nevoie de un sfat ce sa fac, eu cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai merg in locurile unde sunt ei si sa-...? (mai mult)
Vreau să mă transfer in clasa a 11a la liceu de arte din Buzau la arte plastice, însă eu nu am un talent așa mare la desen si inca practic. Stie cineva ce se da la probe si daca ar treui sa urmez...? (mai mult)
Am obosit să mi se tot repete ca stau pe banii părintelui, că studiez pe banii părintelui și mai ales într- un oraș scump din țară în ce privește chiria. Dar adevărul nu stă așa... Încă...? (mai mult)
Accept orice feedback oricât ar fi de răutăcios, sau indiferent dacă credeți sau nu în Dumnezeu. În urmă cu puțin timp am postat un mesaj în care am precizat că am picat examenul auto pentru...? (mai mult)
Fraților de ce și după urinare simt ca nu m-am golit complet și ca mai am picuri în vezica și trebuie sa ma forțez sa iasă acei picuri?
E adevarat ca sunt oameni care dupa ce au procedat cu cineva in asa fel incat sa le fie rusine dupa aia de ce au facut si sa le para rau, pot ajunge dupa aia sa treaca pe langa acel om ca si cum nu ar...? (mai mult)
Pentru vârsta de 16 ani, e ok un penis de 14 cm? Dar oare câți cm voi atinge maxim?
Buna TPU! Nu stiu ce as putea sa fac ca sa nu imi mai pese de parerea celorlalti despre mine si sa accept faptul ca orice as face si oricat de bine, mereu va fi cineva care are ceva de comentat. Tind ...? (mai mult)
Poti sa suferi si sa plangi chiar si la o obsesie sau obsedatii nu pot sa faca asta?
Faza cu activ și pasiv in sexualitate,mie îmi place să fiu femeie cate odată și să primesc la buci, dar nu sunt atras de bărbați în nici un fel...atunci eu ce sunt? Unde mă incadrez
De cati bani are nevoie un roman de rand sa ajunga in beverly hills?
Ai voie sa porți căciula în timpul orelor? Deseori mi se face frig la școală și nu sunt sigură dacă îmi este permis/ar fi nepoliticos să port o căciula de iarnă
Buna! Am o intrebare mai serioasa, sper sa nu ma judecati, vreau sa imi ziceti daca am ales decizia corecta. Ieri seara s- au facut 2 luni de cand am incheiat- o cu un prieten, pe care la inceput ...? (mai mult)
Am 18 ani am depus dosarul de alocatie când am început cursurile și suntem în noiembrie și nu mi-a venit inca alocația
Am nevoie de un cod anime Nexus pentru a-mi putea face cont. Mă poate ajuta cineva?
Salut.Am observat ca nu este nici un fel de grup pentru LGBT si propunerea mea este sa se faca unul.Cel puțin as vrea sa fie. Astept mesajele voastre
Cum va luati la revedere de la o persoana draga cu boala terminala?
Salut,niște glume negre?
Daca comand acum de pe net un produs la reducere de black friday, chiar si cand imi ajunge produsul e valabila reducerea chiar si daca atunci nu mai e black friday?
Salut am o întrebare pentru femeii, ce adora femeile sa le intrebi?
Bună ziua! Sunt clasa a 12 a și am împlinit 18 ani în primăvara, iar ultima alocație primita a fost în luna iulie, ulterior aflând ca nu se da și pe perioada verii și am refăcut dosarul în...? (mai mult)
Bună! Vin la voi cu o întrebare cam stupidă. Am tot văzut în filme că în momentul în care cineva suna pe altcineva iar acel altcineva nu răspundea și răspundea căsuța vocală, ăla care o...? (mai mult)
Aveti careva un cont de softpedia? doresc sa contactez pe cineva prin PM-uri si eu nu pot deoarece trebuie sa am x postari aprobate
Salut, am cumparat alaltaieri o bratara de la B&B Shop ei spun ca au garantie 30 de zile pentru inlocuire sau reperatie. Am nevoie sa fie scurtata putin, dar nu inteleg ce inseamna chestia asta cu garantie...? (mai mult)
Cum pot ajunge peste noapte în spital forțat?
Am 12 ani, sunt fată și am mustața, nu știu ce să mai fac primesc o gramada de bully, ce să fac? În afară de epilat, nu aș vrea de la vârsta asta dar toți își bat joc de mine nu mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexia1208 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Cosminush1 întreabă:
Mariagiulia200 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!