Buna! In primul rand ca sa afli daca vrea sa aiba o relatie cu tine nu trebuie sa fi direct, niciodata.Iti spun din propria experienta ptc sunt fata si am trecut prin asta.Trebuie sa te gandesti bine daca tine la tine si asta poti sa o intrebi. Daca vrea sa se vada cu tine e foarte bine.Si eu am fost in depresie din cauza unui baiat, cred ca inca sunt. Daca tu crezi ca ea o sa vrea sa aiba o relatie cu tine trebuie sa te gandesti ca la un moment dat va exista si un sfarsit al relatiei. Sper ca te am ajutat.
Eu nu pot sa înțeleg de ce pui atât de drastic problema. Dacă vrea f bine dacă nu vrea ce poți sa faci? Ce este asa grav? Asta e vârsta la care capeți experienta. Pe mine m ar speria un băiat de genul asta. Ia o un pic mai ușor
Nu te repezii ca berbecu, ai rabdare, ai obtzinut o intalnire, fi degajat, voi vreti tot dintr-o intalnire, da sa faceti curte nu incercati. o fata oricat de fitoasa ar fi tot vreasa fie cucerita, asa e de cand lumea,
o fata vrea atentie, protectie, plimbari, discutii,
voi vreti azi sa zica ca da vrea relati si maine sa se culce cu voi, asta fac doarfetele ushurele.
vezi e o dilema:
vrei ceva rapid si pe termen scurt?
sau ceva mai elaborat si de durata?
Ieși din starea aia de rusine si frică, fii bărbat dacă ești, nu mai gândi ca o fetiță cu fundita!
Tupeu prietene, fetelor le plac băieții cu tupeu si daca te refuză, ce? Mai sunt 1001 de fete.