Vreau sa ma distrez; sa uit de ce a fost.C'mon Baby nu cred ca esti asa prost
Ce frumos e afara; e aproape varra. Distractie la maxim, hai sa luam un Taxi si ne vedem la iarna
Prietenia e tot ce mi-a ramas. Dar mie mi-a ramas totul.
Ai crezut c'o vei distruge? Uitee zambeste si e dulceee; x!
Haii Baby spune'mi ca m'ai uitat, spune'mi ca nu'ti pasa. Oricum de tine nu'mi mai pasa!
Happy becuz' I'm freee!
Cand ea, BFF e cu mine; Totul e perfect. Celelalte catele sa stea departe.
I don't need fake people; fake smile; fake friend in my life. I need more REAL.
Sper ca te'am ajutat; Funda >; d
» E prietena mea şi o iubesc. Dacă îi faci ceva, mă jur, te chelesc.
» Nu lua totul un joc. Când eu zic că pot, CHIAR POT.
» Detest acele momente când simt că nu sunt destulă de bună pentru persoana pe care o plac...
» Oricât de mare ar părea, ştiu bine... lumea e a mea.
» Ai răbdare. Încă o clipă şi vei avea lumea sub picioare.
» Ştii... eu înţeleg ce ai pe suflet, dar nu mă interesează. Aşa cum nu te-a interesat nici pe tine.
» Hai, gata, că deja mă plictiseşti! Să ştii... pe mine nu poţi să mă prosteşti!
» Eu sunt tare, şi aşa voi fi în continuare.
» NU am vreme să îmi bat capul cu tine... pentru el eu sunt una într-o mie!
» Încă te întrebi dacă te mai iubeşte? Nu vezi că nu dă niciun ban pe tine? Treci peste!
» Îţi e greu să alegi între mine şi ea? Prea bine, eu nu sunt o opţiune, deci PA!
» Şi eu încă te aştept pe tine... să ai nevoie de mine!
» Taci din gura când vorbeşti cu mine! Îţi va veni rândul şi ţie.
» Dragă LOL, îţi mulţumesc că mi-ai fost alături atunci când nu mai aveam nimic de zis!
» Nu am timp să-l pierd pe tine, am viaţa mea şi mă descurc şi fără tine în ea!
» Zâmbesc cât se poate, şi încerc să uit de toţi şi de toate...
» Eu nu te urăsc... dar pur şi simplu nu sunt entuziasmată de existenţa ta.
» Minciunele tale încep să se înmulţească, în acelaşi timp... mintea mea să se îmbunătăţească!
» Spui că ea este tot ce vroiai, dar înainte... nici măcar nu o plăceai!
» Inima unei fete nu este o jucărie... din păcate, ea se îndrăgosteşte din prima privire.
Ai probleme? Stiu dar ia inceraca sa zambesti si spune "Dale`n mortii lor"
Vezi`ti de treburi, viata asta merge`n suturi.Ai cazut? Te`ai ridicat si`nveti noi moduri sa te scuruti!
Da` faza e ca eu nu tin cont de ce crezi tu sau de ce cacaturi sunt in capul tau
Zici ca nu se mai poate, ca le-ai vazut pe toate.Eu zic sa incerci sa-ti cauti fericirea in alta parte.
Cica visele se sting de parca le scoti din priza.
Sapati-as groapa sa te bag la loc sigur.Hai nu vrei sa intri singur? E pe gratis!
Sunt ciudata? Nu-ti convine atitudinea mea? Bitch, tine`ti gura, nu ti-a cerut nimeni parerea
Nu exista bun simt, doar buna purtare.Nu exista dragoste, ci doar senzatie de atasare.
Cand nu esti in preajma se pi*a pe tine! Dar cand apari devin mai dulci ca mierea de albine!
Sa iubesti nu e nimic...sa fii iubit e ceva ....sa iubesti si sa fi iubit este TOTUL! Nicio distanta nu poate desparte adevaratele sentimente!
Cate s.au spus, cate s.au dus pe mine nu ma doare ...cu orice zi in plus sunt mai sus! Restul...doar vorbe goale!
Mereu langa mine. Orice s-ar intampla. Ea v-a ramane mereu in inima mea!
Dragostea este ca un razboi - usor de inceput, greu de terminat!
♥ ♥ Cand cineva la care tii pur si simplu pleaca, aminteste.ti, ca frunzele, toamna, nu cad pentru ca vor, ci pentru ca a sosit momentul! ♥ ♥
Un prieten este greu de gasit, mai greu este de parasit si imposibil de uitat! ♥
BlaBla_7319 întreabă:
misauratcuviata întreabă: