| AtIr a întrebat:

Vreau niste pareri.Eu am 16 ani.E prima data cand am prieten, pana la varsta asta eram singura.Numai ca, relatia mea e cam asa:prietenul meu lucreaza cu mama la acelasi servici si asa l-am cunoscut.A venit la noi in vizita de mai multe ori, am iesit in oras etc si acum avem 1 luna de cand suntem impreuna.El,ma place foarte mult, mi-am dat seama, dar eu nu pot spune ca simt la fel.Cand e langa mine ma simt ok...dar nu pot spune neaparat ca am ceva fluturasi in stomac, iar dupa ce pleaca imi pare si rau dar nici nu-mi pare...iar noi nu ne vedem numai in weekend fiindca suntem la o oarecare distanta.Este cand ne vedem la 2 saptamani..si numai uneori ma cuprinde un dor usor(mic, putin) de el..Desi ma simt bine in preajma lui.El are 24 de ani,dar nu e genul de baiat care sa-si bata joc de fete sau asa, desi eu nu cred ca am sa raman cu el pe veci fiindca am noroc la baieti, ..si nu vad de ce as fi cu unul cu 8 ani mai mare ca mine si pentru care nu pot sa zic ca simt mai mult decat simpatizare, m-am obisnuit oarecum cu el. Dati-mi o parere ceva.dau funda sa stiu si eu ce sa fac in viitor!

Răspuns Câştigător
| Diiana232997 a răspuns:

Nasol cu situatiile de genu', dar totusi el are o varsta. poate cauta o relatie serioasa. nu stiu ce sa mai zic, fa cum crezi happy

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca nu simti ceva mai mult pentru el, spune-i si ramaneti prieteni

| AtIr explică (pentru mona):

Eu cred ca si distanta e de vina, poate daca ne-am vedea mai des..nici nu stiu ce sa mai zic.

| mona a răspuns (pentru AtIr):

Distanta oricum e de vina...incercati totusi sa va vedeti mai des, nu stiu ce sa mai zic...

| Diiana232997 a răspuns:

Nu inteleg de ce ai acceptat o relatie pentru el daca nici macar nu il placi. Nu stiu, eu zic sa nu te joci cu sentimentele lui. adica daca tu nu simti la fel pentru el nu vad ce rost are sa mai fiti impreuna. Gandeste-te ca pe viitor, daca continui relatia, si o sa vrei sa te desparti de el pentru ca ai gasit pe altcineva ce greu iti va fi.

| AtIr explică (pentru Diiana232997):

Dar cand e in preajma mea, parca si eu sunt altfel si eu sunt tandra, dar daca nu-l vad mai mult timp..trece sentimentul.Eu cred ca il plac...dar.o sa simt ceva mai mult in timp cred, daca nu atunci o sa ma retrag.

| Diiana232997 a răspuns (pentru AtIr):

Inteleg, dar pune-te si in locul lui. eu zic sa te gandesti bine, si ai grija sa nu-l faci sa sufere, deoarece roata se intoarce :d.

O sa incerc sa nu-l fac sa sufere...dar oricum deocamdata relatia e stabila ca si mie mi-ar fi greu sa nu mai vorbesc cu el, desi eu cred ca mas dezobisnui repede.O sa fac cumva ca el sa ma lase...peste ceva timp..si va fi bine.laughing

Ok, eu sper ca dupa ce o sa va despartiti sa nu iti para rau. stii cum e vorba aia " iti dai seama de cat de importanti sunt unii oameni doar dupa ce ii pierzi ". ai grija ce faci, succes happy

De asta ma tem si eu.

Eu sunt genul de persoana deschisa, arat bine, niciodata nu am avut refuzuri din partea baietilor, dar cu toate acestea sunt o fata cuminte, nu umblu cu toti tembeli.Mama mi-a spus ca e foarte de treaba.Mai ales ca ea a si insistat asupra mea putin.El a vut o relatie de 2 ani cu o fata de 17 ani.Si el era cel de treaba, iar ea nu l-a prea pretuit, era geloasa si ii placea sa fie mereu dupa ea.E diferenta intre noi 2. Ea e mai plinuta, e genu de fata comuna,"la moda", dar eu nu ma iau dupa toate chestiile astea si cred ca si gandirea mea la atras, nu numai faptul ca arat bine.Eu am facut balet si poate de asta sunt asa.Iti dau detalii ca sa vezi mai bine cum e situatia.Ma bucur ca pot discuta cu tine. Dami un id de mess. daca vrei.

Atunci poate ar trebui sa continui relatia, cine stie, poate te face sa te indragostesti de el. dupa ce o sa-l cunosti suficient de bine, o sa stii ce ai de facut. Sper ca sfaturile mele sunt bune la ceva macar pentru altii, pentru ca, cand vine vorba sa le pun eu in practica. mda laughing

Nasol cu situatiile de genu', dar totusi el are o varsta. poate cauta o relatie serioasa. nu stiu ce sa mai zic, fa cum crezi happy

| mimiwewem a răspuns:

Ai grijă ce faci pe viitor.Să nu suferi.

| xDValentinxD a răspuns:

Daca il simpatizezi, dar nu simti fata de el ce simte el pentru tine, eu te sfatuiesc sa-i spui... Poate va fi mai fericit asa...