Pai cu parere de rau trebuie sa ti-o spun daca nu ti-a mai zis-o nimeni pana acum: de fapt tu nu esti baiat ci fetita!
Exact asa gandeste o fata...
Daca erai barbat nu stateai printre fete ci iti alegeai una dintre ele!
-apoi nu ti-ar pasa de de ce zic ele ci ce zic baietii de tine sau doar una dintre ele!
- zici ca fetele sunt complicate dar si tu esti la fel de complicat, vrei sa te placa toate dar ca amic nu iubit!
Exact asa fac fetele, se intrec intre ele care ca fie mai placuta in ochii celorlalte! Baietii nici prin cel mai mic colt al gandului nu le trece asa ceva prin minte!
Cum sa fii un om normal? Simplu: incepe sa te comporti ca un barbat, nu fetita!
Fa-ti prieteni baieti si iesi cu ei oriunde nu cu fetele. Nu zic sa nu mai vorbesti cu ele deloc dar daca se aduna mai multe fete la un loc, tu pur si simplu pleci de acolo, tu nu ai ce cauta intre ele!
Maxim 2 fete, cand vine a treia, te scuzi ca ai treaba cu ceva, asa se comporta un barbat alfa... Daca iesi cu o fata undeva spune-i sa nu-si cheme prietenele!
Lista poate continua dar asta o stie orcare dintre baieti/barbati, ar fi timpul sa te intereseze ce fac baietii si sa te comporti ca unul ca sa nu devii gay daca nu cumva esti...
Ba da, posibil să fi făcut asta fără să îți dai seama, mai ales la final, ai presupus că este gay ca și cum ar fi ceva rău dacă ar fi așa, o jignire mai cu paravan. S-a născut cumva fără oo și fără penis de spui că este fetiță? Tot bărbat este doar că unul mai timid. Într-adevăr din ce ai scris tu unele părți sunt bune, cu ce nu sunt de acord este că în primul rând teoria de bărbat alfa și beta este de fapt o teorie inventată de pick-up artiști ca să profite de cei mai puțini norocoși să le ia banii. Poate să iasă și cu mai multe fete doar că cu unele care să știe să se comporte, din ce povestește el clar că ele nu sunt un exemplu. Altă chestie este că acele fete nu îî sunt prietene ci doar niște tute care își permit să se creadă superioare în fața lui, nici de cum să îî fie lui alături, de asta i-am și sugerat că mai bine să termine contactul cu ele că este mult mai bine pentru starea lui. În rest, tot ce ai spus a fost ok după părerea mea.
Am impresia ca esti papuselul fetelor. Daca au impresia ca iti pot face freza...cam acolo esti!
Stai intr-un anturaj toxic. Schimba!
Foarte bine ca nu permiti nimanui sa te atinga fara permisiunea ta.
Te asigur cand sunt nervos toate tac nu mai zic niciuna nimic dar nu stiu de ce am impresia asta asa urata nu stiu ce sa fac de maine vreau sa iau masuri te rog din tot sufletul meu spune mi ce sa fac un sfat atat tot si voi tine cont de el
Stai cu baietii. Lasa fetele sa saliveze dupa tine. Daca vor sa se apropie, sa se poarte frumos. Altfel, le dai cu flit. Nu esti obligat sa suporti tratamentul rau al nimanui.
1.Lumea tot timpul va zice de tine ceva, asta nu ai cum să rezolvi, important este să distingi lucrurile bune și rele care se zic despre tine.
2. Trebuie să găsești anumite hobby-uri pe care să le desfășori singur care să te facă să uiți de această stare și vei vedea că te vei gândi mereu la aceste lucruri mult mai importante decât la vorbele unor persoane care oricum de fapt nu te-au apreciat niciodată.
3. De ce spui că nu ești normal? Ai un handicap? Ți se pare că dacă unele ți-au spus ție că dacă ești anormal, tu chiar ești așa? Îți spun eu că nu, unele persoane au talentul de a jigni gratuit fără să le produci un adevărat disconfort, dar știi ce demonstrează ele? Ele demonstrează adevăratul lor talent, eu zic că nu vrei să te asociezi cu astfel de persoane din moment ce tu spui clar că te simți deranjat de comportamentul lor. Părerea mea este că tu cam trebuie să scapi de astfel de oameni cât mai repede pentru că te vor face să te simți din ce în ce mai aiurea.