| SOW777 a întrebat:

Salut! Vreau sa abordez o problema cunoscuta de multi mai ales in perioada aceasta. BACUL. Sunt in clasa a 12 A profil tehnologic dau bacul la matematica la geografie si la romana. Am foarte multe goluri datorita mai multor cauze: pandemia, lipsa de ocupatie. De antrenament etc. Vreau sa ma mobilizez pentru a lua bacul. Nu vreau note extraordinare. In special la mate vreau sa iau nota 5. Si media totala sa fie 6. ( pana la urma conteaza foaia. cel putin pentru mine) problema este ca nu pot sa retin atata informatie. timpul e scurt si parca orice as face nu pot retine informatia. Am vazut pe net metode cum ar fi: pastile de memorie, invatatul vizual.auditiv. Etc dar parca nu e de ajuns. MA PUTETI AJUTA? Dau funda la cea mai buna solutie

Răspuns Câştigător
| Clorixene a răspuns:

Ai putea cauta mai multe metode de invatat. Nu stiu daca ti ar fi de folos, dar eu de ex. invat o propoziție, o repet, mai învăț inca una, iarasi o i au de la capat si le repet pe amandoua din cap, si tot asa. Dupa ce te crezi un pic mai obosit sau distras, incearca sa iei o pauză de 10-15 sau chiar jumatate de ora in care sa faci ce iti place tie (sa stai pe telefon etc), dupa acea pauza incearca sa repeti din nou si tot asa...

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

E o metodă fără de greș deși clasică: citit-repetat-exersat-citit-repetat-...