| tump a întrebat:

Vreau sa cumpar un cadou de Craciun pentru o colega pe care o plac mult... si nu stiu ce as outea sa-i iau. M-am gandit la o bijuterie ceva, dar chiar nu m-am mai ocupat cu asta si nici nu situ unde sa caut, ce sa caut sad asa ca va intreb pe voi fetele, ce v-ati dorii sa primiti? Cercei, Bratara, Colier,?!... Sau altceva? Si cum sa fie?

Va rog sa nu-mi scrieti ca nu stiti ce gusturi are. Este o fata normala care ii place sa arate bine...

Multumesc.

Răspuns Câştigător
| RoxxMalikHemmings a răspuns:

Un set cu un lantisor frumos si cercei, care sa poate sa le poarte si la scoala.In forma de inima etc, si o cutie de bomboane cu un biletel de la tine.Sau un ursulet.Sau un ceas dragut.

3 răspunsuri:
| Irina36 a răspuns:

Pai ai putea sa.i iei un lantisor, cu bratara si cercei...un set de parfum...un plus pufos...un pulover dragutwinking

| Dumy92 a răspuns:

Depinde de ce buget dispui de la 50ron in sus poti impresiona cu un cadau decent.
Important este gestul, nu cadoul in sine.

| DarkSunshine a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi o bratara ( găsești in magazinele de genul H&M Stradivarius etc.) si ai mai putea sa ii dai o felicitare prin care sa ii spui ca e o persoana importantă pentru tine. Sper sa iti fiu de folos happy