| DarkFromGrave a întrebat:

Salut ^-^! vreau sa fiu scurta deci. In ultima vreme m-am purtat urat cu cea mai buna prietena a mea. Singurul om din lume care-mi accepta tampenile fara sa vrea sa ma schimbe. Asa ca vreau sa va rog sa ma ajutati cu niste ideei. As vrea sa ma revansez, mai ales ca vine ziua ei.
Va rog ideei, dar nu tampeni! ^-^

Răspuns Câştigător
| Gabriela100 a răspuns:

Eu zic sa ii faci un cadou dragut de ziua ei, cumpara-i un ursulet de plus, sau o bluza de culoarea ei preferata, niste cercei, bratari, bijuterii... depinde de preferintele ei. Si nu uita sa ii scrii si o felicitare, in care sa iti ceri scuze ca te-ai purtat urat cu ea si sa ii spui cat de mult inseamna pentru tine. Sigur o sa te ierte. Mult succes! :*

1 răspuns:
| leogeorgiana a răspuns:

Incearca sa iti reprimi iesirile fata de ea, mai ales atunci cand ea categoric are dreptate. Poti eventual sa ii spui pe un ton in gluma ce nu iti convine nu sa sari ca arsa. Daca vine ziua ei intreab-o la ce o poti ajuta, vorbeste cu ea, dar nu fi foarte lingusitoare pentru ca iar nu e bine.Fii naturala si eventual cand ii faci urarile roag-o sa te ierte pentru iesirile de prost gust si motiveaza-le.Sunt sigura ca prietena ta este o persoana deosebita si te va intelege mai mult ca sigur.Numai bine.