La 300 sau 400 de lei iei 1-2 tb hard disk
Eu vreau sa imi iau unu ca asta al meu e cam naspa are i5 si gtx 950
Vreau sa iau unu cu i9 extrem(se gaseste in uk unde ma voi muta pe la sfarsitul lui iulie) si gtx 1080 it si in loc de 8 gb ram in 16 gb ram
Si la ce te ajuta procesorul ala extrem de scump?
Ma poate duce viitoarele sisteme de operare si in plus parca avea si 16 nuclee parca
Nu vor mai fi alte windowsuri, 10 e ultimul
Nu prea au importanta nucleele.
Mersi de informare dar nucleele au importanta
Cand cumperi un procesor sau un calculator procesorul e setat standard ca un calculator in stand by cu cat activezi mai multe cu atat mai puternic devine
Sa zicem ca i9 extrem duce in 1000 fps(nu stiu daca chiar atat duce) cs:go cu un nucleu activat dar cu toate la maxim poti duce pana in 5000 fps(nu stiu sigur daca se poate) daca ai o placa ca gtx 1080 it
Desigur ca poate iau si un cooler sa ma duca sa nu fiu nevoit sa fac overclocking
Aha. Si care ar fi diferenta intre 1000 si 5000 fps mai exact? Tu nu poti diferentia 100 de 200 fps, d-apoi valori astronomice ca astea
Nici nu ma mai chinui sa iti explic ca oricum vei gasi un motiv sa te iei de mine si sa fie posibil
Fiecare cu dorimta lui
Eu vreau sa imi iau i9 extrem si gtx 1080 it
Probleme?
Nu, sunt banii parintilor tai, de ce as avea eu vreo problema?
Dar nu toti isi permit, asa ca nu mai da sfaturi aiurea
Nu sunt bani parintilor la mine
Ei abia au bani sa dea de mancare la fratele si surorile mele si sa plateasca facturi(eu mananc de obicei la cel mai bun prieten ca maicasa mereu a vrut sa mai aiba un baiat dar i-a iesit o fata sau al iubita mea)
Stiu ca nu toti isi permit dar daca ai bani sau te mai ajuta parinti de ce sa nu iti iei adica nu e o risipa de bani
Tehnolohia avanseaza si niciodata nu strica sa fii in trend dar nici o a aparut gtx 1080 it! Hai sa il cumpar ca eu am simplu sau gtx 1090(doar exemple)
Nu incurajez sa cumperi tot ce apare nou pe piata adica atunci chiar irosesti bani
E treaba ta ce faci, scuze daca te-am judecat, dar nu inteleg ce ai spus/ai vrut sa spui in mesajul asta, ultimul. Daca de abia au bani de mancare, tu de ce dai 3000 dolari pe i9 extreme in loc sa ii ajuti?
Ei si-au distrus viata cum au facut cu a mea
Omule imi era frica sa stau acasa pana la 15 ani
Inventam o scuza ca sa merg oriunde dar nu acasa
Si ei au un suflet si ei poate au fost raniti ca nu stateam cu ei poate din cauza asta am un frate si 2 surori sa isi umple golul care ar fi trebuit eu sa il umplu
Dar ei nu stiu cum am fost umilit la scoala si dupa ce am fost umilit la scoala si afara
Ma dadeam cu fond de ten de al maicamea sa imi ascund vanataile
Tu cum crezi ca ar face o clasa de salbatici in mare parte unde cel slab este umilit iar cel care bate tot este ca si un rege
Cand joci fotbal si incepe sa plou iar tie ca baiat iti curge fond de ten si ti se vad si vanataile de pe fata
Nu te chinui iti raspund eu carpa clasei
Am fost umilit in fata fetei pe care o placeam
Si nu eu decideam sa ma dau cu fond de ten sa nu crezi asta mama ma obliga sa o fac ca sa nu vina la scoala sa explice vanataile
M-au umilit m-au facut un gunoi si mi-au distrus sentimentele
Ii vedeam cum se comportau cu fratele si surorile mele cat de frumos cata iubire iar eu eram batut mar
Uneori ma batea fara motiv pur si simplu alte ori gasea un motiv adresa unei fete ca sa facem un proiect nu sa iesim un proiect sau o ora notata la sfarsitul caietului ca sa ma intalnesc cu niste prieteni (care stiau prin ce trec si nu m-au lasat la greu)
Probabil nu ii voi ierta niciodata sau doar pe mama care chiar incearca chiar ii pare rau ca nu intervenea cand ma batea tata(nu cu cureaua la fund ci cu pumni pe unde apuca)
Oricat as incerca nu pot sa il iert si daca ii dau bani mamei tata va sti si probabil ii va sparge pe tigari si bere pentru toti prieteni lui
Aceste calculatoare nu sunt bune. Eu am dat undeva la 2000 de lei pe al meu si imi merge CS:GO in 70 de fps si Minecraft n-am nici-o idee. Trebuie investit destul de mult pentru un pc bun.
Cred ca esti fata asta ibseaman ac am o noua zi in calendar
Ziua in care o fata se joaca cs:go
Oricum fara suparare daca te-am jignit scuze
Ce rank esti?
Umh, sunt baiat.
A k
Oricum ce rank esti pe cs:go eu am vost super master first class daar nu mai joc si se joaca fratemiu dupa ce ma derankat pana in silver 1
BUCURROBERTA întreabă: