Eu am folosit asta: http://track.probolan50.ro/product/Probolan-50/?pid=116&uid=1419 si a fost foarte bun pentru mine. Aproape ca mi-am dublat forta in o luna jumatate si am pus si pe mine. Normal, si sala se subintelege :D
Nu te sfatuiesc sa crezi in chesti din astea ca nu dau rezultate, de exemplu steroizi, cresc aspectul muschilor nu forta lor
Eu ti-as recomanda sa ti o dieta de exemplu eu nu mananc prajeli, nu beau suc etc... mananc foarte multe salate, biscuiti fittnes (foarte buni la gust)... etc multe chesti( si ciocolata e foarte buna). Eu am facut doar exerciti flotari abdomene + sport, nu am fost la sala. In momentul de fata doar din flotari si abdomene am patratele si muschi destul de bine formati.
O iau ca un exemplu la abdomen, nu trebuie sa ai muschi ff bine formati ca sa ai patratele, trebuie sa ai un nivel de grasime foarte scazut sub 15% se vad bine patratelele intre 15-20% se vad ok. Daca ai un nivel sub 10% e perfect. La 7% esti manga. SPer ca ai inteles la ce ma referi funda?
Faza e ca mai toata lumea spune ca creste forta plus mareste muschi un fost coleg la folosit si inainte avea burta si nu avea muschi dar o luat asta si in 3 saptamani se cunoaste si la forta si la masa musculara.
anonim_4396 întreabă: