O fraza situata sub buric... hmmm.: Iti tatuezi o sageata care indica jos. Sau Here is me baby.
Imi place mesajul.
Sfatul meu este totusi sa nu iti faci decat unul singur. Mai tarziu e posibil sa regreti... Eu am un singur tatuaj facut cu vreo 5 ani in urma si acum imi cam pare rau.
Tine cont ca nu va ramane pentru totdeauna negru si simpatic. In maxim doi ani va incepe sa se depigmenteze si va deveni usor albastrui. Asa se intampla cu toate.
Asadar, daca iti doresti neaparat un tatuaj fa-l intr-un loc in care sa-l vezi doar tu si... cine te ajuta sa scapi de haine. Si nu te umple de tus, sanu regreti mai tarziu.
Ca mesaj... eu as alege "carpe diem!", eventual in japoneza, hindi, araba, sa stii numai tu ce scrie acolo.
Știu că în timp se v-a duce culoarea. asta nu e problema, mere retușat. Sincer nu îmi fac un tatuaj pentru. al vedea lumea sau doar de dragul de a face un tatuaj. Îl fac pentru ca de mult timp tînjesc la el, semnifica ceva... Nu vreau ceva în alta limba, dacă nu știu acea limba. Mă gîndeam ceva scris în franceză, romînă sau puțină engleză.
Dreamer,dare to dream,happiness,infinity,life is too important to be taken seriously,forever, to infinity and beyond, stay strong, live with hope, always...
Semnul zodiei tale sau ceva drag tie
Take care:*
anonim_4396 întreabă:
croissant întreabă: