| Dumi2 a întrebat:

Salut.
Vreau sa împărtășiti cu voi istoria mea de despărțire cu fostul meu iubit de acum o săptămâna.
Deci totul a început când am ieșit impreuna și inca cu niște prieteni comuni la o petrecere. Deci peste noapte am rămas la unii dintre prieteni. După acea zi a început sa mă ignore, dacă nu îi scriam eu și nu îl întrebam in genere dacă e viu, el nu mai scria și nici suna. Am hotărât totuși sa fac primul pas și următorul Weekend l-am petrecut doar noi doi. Doar ca de la începutul săptămânii iarăși aceeași poveste. L-am intrebat care e motivul comportamentului lui și de ce nu mă scrie, la ce mi-a răspuns ca se obosește foarte mult la munca și ca dacă îmi trebuie să-i scriu atunci s-o fac. Așa a urmat și următoarea săptămâna și deci aici nu am mai rezistat și am intrebat dacă punem punct relației sau continuam. El a spus sa punem punct.
A trecut o săptămâna de când nu mai suntem impreuna, dar mă întreb dacă in genere a simțit ceva pentru mine și de ce s-a comportat atât de urat cu mine.
Voi cum credeți?
Merci mult

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cine stie ce petrecere a fost aia, sa nu aibe el iubiri secrete sau tu sa fi facut ceva adulter fata de el incat sa scape de tine fiind un motiv concret

| Adry05 a răspuns:

Cine știe, eu nu mi-aș bate capu pentru unu ca ăsta, sincer. adică când un om se poartă așa nașpa și după e ceva de genu „bine ok hai să ne despărțim" chiar n-ar merita să-mi mai bat capu cu el. O fi frustrat, dar deja ți-ai pierdut timp în relație destul, de ce să-ți mai pierzi și gândindu-te la el și încercând să-i justific comportamentu? poate doar te-a ținut să aibă ce...

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Cel mai probabil nu a simtit nimic pentru tine ci doar a vrut sa aiba o relatie. De ce s-a comportat astfel? Nu stia cum sa iti dea papucii, asa ca s-a gandit ca daca are un comportament urat o sa pui tu punct.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil să-şi fi pierdut interesul pentru tine iar faza cum că e foarte stresat din cauza serviciului să fi fost de fapt doar un pretext.