Buna,
Problema cat si rezolvarea acesteia se afla in mainile tale.
Ai nevoie cred de indrumarea unui psiholog, care sa te ajute si sa te ghideze putin la inceput de drum spre calea rezolvarii problemelor tale.
Este o investitie care merita facuta, renunti la cate ceva de cumparat si poti fi ajutat. Nu uita ca sunt copii poate mai mici ca tine care sunt prin orfelinate, prin clinicile de oncologie pediatrica si si-ar dori sa mai traiasca inca putin dar nu mai au timp, prin unele tari copiii mor efectiv de foame DAR, nu se sinucid din cauza acestor probleme.
Ceea ce te tine pe tine sa faci acest gest disperat probabil ca este inca dorinta sufleteasca din interiorul tau care te tine in viata si iti dai seama indirect ca este un gest profund gresit.
Prieteni mai gasesti, familia se mai schimba in timp dar caracterul tau si dorinta de a evolua, de a cunoaste oameni noi ( facand un sport, voluntariat, gasesti persoane de calitate ) sa stii ca tin doar de tine, de alegerea ta.
Fiecare ne-am nascut cu un scop in viata aceasta. trebuie sa iti dai seama care este rolul tau si ce ai putea face bun si folositor pe acest pamant.
Deci, te rog, cauta o rezolvare a situatiei intr-un mod normal si firesc, lasa gandurile deprimante deoparte si fii barbat!
Tu trebuie sa te gândești la tine și la ce vrei tu sa faci. Sa socializezi chiar dacă ți se pare ca nu merita. Nu este asa, toți oamenii au momente când se simt singuri, sau sunt supărați, și se simt neînțeleși, dar în viata trebuie sa fim puternici și sa nu ne lăsăm afectați de orice. Vezi și tu ce te motivează, găsește ți ocupatii
Same, poate daca vorbesti cu persoane noi despre ce te macina, te descarci si vei reveni la ganduri mai bune. Toata lumea are perioade mai nasoale care eventual vor trece.
Salut. Am foarte multe cunostinte de psihologie. Dacă dorești să te ajut, cu cea mai mare placere : Instagram : i.alex.r07
Elenastoica9 întreabă: