| anoni1060 a întrebat:

Vreau sa intreb si eu cum as putea sa aflu daca un baiat ma place.
El e la clasa 8B si eu la 8C.Clasele sunt usa langa usa.De obicei, cand si el scapa la aceeasi ora cu mine venim impreuna acasa, pentru ca suntem vecini. Vreau sa va intreb cum as putea sa ii spun ca il plac, fiindca am senzatia ca si el ma place.Ma gandeam sa ii iau id-ul de mess si sa ii zic pe mess. Dar, sambata am un concurs de mate la Galati, si vine si el(sunt din Bucuresti). Ce ziceti? Sa ii spun acolo? Si va mai rog sa imi ziceti cum as putea sa ii spun(nu imi gasesc cuvintele).
Dau funda la cel mai bun si serios raspuns.happy
Pa.

2 răspunsuri:
| laurraa a răspuns:

Doamne ce frumos este cind mai aud de cite o iubre adolescentina. spune_i acolo cind veti fi impreuna.cuvintele vor veni de la sine.cu siguranta exista o chimie intre voi k doar aveti aceleasi pasiuni.fi sincera cu el si garantat va fi un succes.ast raspuns cu ce s_a intimplat.bafta

| Coryna999 a răspuns:

Spune-i acolo ca o sa fie intr-un fel mult mai romantic dar sa fiti doar voi doi undeva sa nu va vada nimeni si intr-un loc mai special spune-i ca vrei sa-i arati ceva si spune-i ca-l placi si atat tot restul va veni de la sine.