| xRaduC a întrebat:

happy
Vreau sa invat pentru BAC mai eficient, si as avea nevoie de putin ajutor, doar pentru obiectele matematica, informatica, limba romana, si engleza.
1. Cunoasteti site-uri care sa fie ca niste jocuri educative pentru materiile SI nivelul de mai sus?
2. Ce suplimente ar fi recomandabil sa iau pe aceasta perioada intensa?
3. In cazul limbii engleza, as evita pe cat se poate serialele, jocurile si metodele acestea similare. Engleza mea nu este de balta, vreau sa stiu gramatica ei cu mult mai bine, un nivel estimativ de Cambridge de C1-C2. Mi-ar placea in schimb sa primesc recomandari ale unor site-uri ce ma pregatesc pentru aceste examene, precum Cambridge, FCE, PET, IELTS, TOEFL.
4. Ce alte site-uri ati putea recomanda ca sa invat?
Astept raspunsuri!

2 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Engleza, te joci jocuri in engleza si de placere merge de la sine. Este mult mai usor sa inveti ceva care chiar iti place. Eu am invatat singur engleza si am luat B2 la engleza @ bac. (B2 e cel mai mare calificativ caci nu se dau note ci calificative). Este super usor bacul la engleza, doar trebui sa stii sa scrii dupa dictare, sa intelegi limba, este o limba usoara. Eu stiu de C2 si totul invatat singur.

Pentru materiile prime, Romana este super usor de invatat, e doar toceala, trebuie sa ai IQ pe - sa pici la romana sau sa fii super lenes.

Matematica si informatica sunt o gramada. Daca inveti engleza sunt si mai multe in engleza.

Informatica: https://www.pbinfo.ro/
Ai acolo probleme pe care le rezolvi singur, nu trisa si te uita la raspuns ca te minti singur si nu faci progres.
Matematica sunt pe Youtube o gramada de "tutoriale". Doar cauta si vei gasi, traim in secolul 21 si nu ai scuza pentru a nu putea sa inveti, caci pe internet gasesti tot.

In cea mai rea situatie (lene sau prostie daca esti tigan), ai putea sa dai bani @ meditator.

| sierra1 a răspuns:

"doar pentru obiectele matematica, informatica, limba romana, si engleza"

păi n-a mai rămas nimic. Cred că tu vrei să-ți iei bacul pe TPU.
Din engleză nu se dă bac - sunt "competențe lingvistice" pe care oricine le ia (chiar și prin simpla prezentă in sală)