WTF? fata revino ti...e posibil sa te fii lasat la o parte dar lasa o sa mai cunoasca si pe altcineva...dar asta nu insemna ca u nu poti fii prietena cu acele pers care zici ca ti au luat o.
dar daca ea chiar te a uitat(sau ceva`n gen)inseamna ca nu ti a fost prietena!
Crud dar adevarat
Peace dude!
Eu cred ca s-a cam plictisit sa stea cu tine pentru ca te cunoaste foarte bine si nu mai stie ce sa mai faceti impreuna.sau vrea sa cunoasca lume noua sa-si faca noi prieteni sa aiba cui sa povesteasca chestii pe care tu deja le stii.ar trebui sa gasesti lucruri noi de facut.discutati despre vedete sau alte chestii. urmariti un serial impreuna... faceti prajituri sau ceva de mancare impreuna(distractie in bucatarie)...sau uite o idee care merge intotdeauna: invit-o in oras (undeva la mall sau la o cafenea undeva unde puteti sa stati la masa si sa discutati) si incepi conversatia cu " ce ai mai facut? ce s-a mai intamplat?" si chestii in genul iar apoi propune-i un lucru super fain de facut impreuna ca de exemplu: Petrecere in pijamale( mult spus petrecere), home SPA(va faceti masti de fata, masaj cu creme si chestii in genu), fceti un maraton cu filme(gasesti mai multe filme super tari si le vedeti unul dupa altul cu popcorn si sucuri)
Multumesc de ajutor, dar cred ca DeeDee are dreptate.Ea m-a uitat si pace.Dar totusi cred ca voi mai vb cu ea.Mersi totusi si pentru raspunsul tau lizzy01.
anonim_4396 întreabă: