| FadedravenXD a întrebat:

Salut! Vreau sa ma apuc de facut DJ-ing acasa. Imi doresc foarte mult acest lucru si incerc sa fac remix uri la piese edm. Prima data am incercat asta in 2022 dar am crezut ca nu e pentru mine. Stiu ca poate unii veti zice sa mi vad de școală deocamdată dar poate daca invat sa fac muzica buna intr o zis asta va deveni o cariera (poate). Problema mea e ca am nevoie de un laptop mai bun in afara de cel pe care il am deja si am nevoie de unul special pentru dj ing si nu stiu ce laptop as putea sa-mi iau. Am auzit ca Dell xps 9350 13.3 sau Acer Aspire E 15.6 sunt bune pentru asa ceva dar nu stiu sincer ce sa cred. Mai am nevoie sa mi ziceti de software uri bune pentru asa ceva (stiu ca traktor 2 e bun). Daca aveti cum, ajutati-ma cu orice sfat si mersi ca mi spuneți asta. Incep totul de la zero, fara pic de experiența si sunt dispusa sa invat cat mai multe despre chestia asta. Sunt pasionata de muzica edm, house sau orice club sau rave music genre si ascult de mica asa ceva. Chiar am nevoie de sfaturi in legatura cu asta
Mersi mult de orice sfat si stiu ca trebuie sa imi vad de scoala si sa invat mai intai!

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Puiule, vad ca esti doar clasa a VII-a, asadar ai 12-13 anisori, iar la varsta asta scoala si invatatul sunt vitale, nu muzica si DJ-ul, ca asta poti practica vara in curte, ca sa nu-ti inebunesti acu parintii cu zgomotele.
Ce poti face cu muzica este sa te inscrii la un CLUB de TINERET din orasul tau, la o clasa de muzica unde sa inveti acolo.